Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Heilig Hart Idősek otthona és ápolóotthon

  Minden nap 90 perccel több idő és egyben kevesebb költség

  Heilig Hart kórház

  „A gép nap mint nap problémamentesen és száz százalékig megbízhatóan működik.”

  Heilig Hart, a belga Kortrijkban található, nagy területtel rendelkező idősek otthona és ápolóotthon megközelítőleg 40%-ot takarít ahhoz képest, amennyibe az előző mosogatógép üzemeltetése került.

  Hans Callens ügyvezető igazgató magyarázata szerint „két évvel ezelőtt született meg a döntés, hogy a mosogatógépet átvigyük egy másik helyiségbe, ami szervezési szempontból hatalmas kihívást jelentett. A mosogatnivaló különleges összetételéből és kezeléséből adódó problémákra a Sabemaf cég, a MEIKO belga képviselete tudott átfogó megoldást ajánlani. Ezért elhatároztuk, hogy áttérünk a Sebamaf és a MEIKO termékeire.

  Nap mint nap 500 személy után kell mosogatnunk, ezért telepítettünk egy M-iQ BXL74 N 33 V8 P8 típusú mosogatógépet, valamit egy univerzális FV 250.2 mosogatógépet feketeedények mosogatásához.

  Az új gép szállítószalag-szélessége 740 mm, tehát három tányért is egymás mellé tudunk tenni. Az újszerű mosatlankezelésnek és a gép nagyobb teljesítményének köszönhetően a teljes mosogatási ciklus 90 perccel rövidebb ideig tart. Az így felszabadult időt másra – pl. a konyha tisztítására – tudjuk fordítani.

  Egy további érv, ami a MEIKO mellett szól, az megtakarítás, amit a víz- energia- és vegyianyag-fogyasztás területén el tudunk érni. Mivel a gép rövidebb ideig működik, és 100 literrel kevesebb vizet is fogyaszt, sok pénzt tudunk megtakarítani.

  Kétéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy jól döntöttünk. amikor elhatároztuk, hogy a Sabemaffal és a MEIKO céggel fogunk együttműködni. A gép nap mint nap problémamentesen és száz százalékig megbízhatóan működik.”