Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  KerVita nyugdíjasközpont

  Tisztítási és fertőtlenítési technika milliméteres pontossággal, egyedileg elkészítve

  KerVita nyugdíjasközpont MEIKO

  Wilhelmsburgban, a Veddel szigeten és a hamburgi Belső kikötőben 2006 és 2011 között több, mint 60 projektet valósítottak meg. Ezek egyike volt a Szigetparki nyugdíjasközpont. Üzemeltető: KerVita A vállalat, amelynek mottója „Biztonságos, gondtalan élet”, az ágazat legtapasztaltabb szervezetei közé tartozik. A 2005-ben a Kerling család által alapított cég tevékenységének középpontjában bentlakásos ápolóintézmények tervezése, építése és üzemeltetése áll.

  Észak-Németországban néhány éve már tizenegy ilyen otthont működtettek. Ezután 2015 végéig további öt nyugdíjasközpontot építettek. Mindegyikre érvényes a KerVita-kódex: egy ígéret, amely nem csak a hozzátartozóknak szól, akik rokonaik szakszerű ellátásáról akarnak gondoskodni, ez egy olyan fogadalom, amit ügyfeleinknek is tettünk, és mi munkatársainkat is közéjük soroljuk.

  A Szigetparki nyugdíjasközpontban van még hely. Itt jelenleg 54 lakó helyezte magát kényelembe, összesen 100 lakónk volt itt eddig, de rövid ápolás után sokan ismét haza mehettek. A legtöbben kisebb ápolásra szorulnak, de ez már csak így van, ha az ember az életnek abba a szakaszába ér, amikor ápolásra szorul és új ápolóotthont kell választani.

  Így aztán csaknem érintetlennek tűnnek az ápolási munkahelyiségek, amelyek – a többi KerVita-intézményhez hasonlóan – a MEIKO cég termékeivel vannak felszerelve. De az is lehet, hogy a szorgos csapat egyszerűen mindent fényesre pucolt.

  Ezen a területen az üzemeltető az offenburgi gyártó tisztítási és fertőtelnítési technikáját alkalmazza, „mert egyszerűen azzal szerezték a legjobb tapasztalatokat, amit aztán egy keretszerződésben is rögzítettünk” – meséli örömmel Jens Jacobsen, a MEIKO üzemi képviselet munkatársa.
  Itt, Wilhelmsburgban azonban nem ez volt az egyetlen kiinduló ok. A Szigetparki nyugdíjasközpont építésze több helyen is organikus formákat alkalmazott.
  Az épület nagy lendülettel rajzolódik bele a városrész környezetébe, ami az ápolási helyiségekben úgy érezhető, hogy a külső falak sehol sem alkotnak derékszöget.

  „Kötelesek abszolút pontosan kellett méretezni” – emlékszik Jens Jacobsen az offenburgi spedíciót és a gyártásban dolgozó kollégákat dicsérve, akik pontos méretben szállították a falikutakat, a tisztítási és fertőtlenítési technikát, valamint az ahhoz tartozó munkaasztalt, amit egyedileg, milliméteres pontossággal alakítottak ki, és amelyik ma az ápolói munkahelyiség középpontja.