Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Laverhof idősek otthona és ápolóotthon

  A Laverhofban minden dolgozó nagy súlyt fektet a minőségre és a készülékek hosszú élettartamára.

  A Laverhof idősek otthona és ápolóotthon

  30 évre gyártunk, nem háromra. Ezért számít nálunk a minőség és a készülék hosszú élettartama

  Tiny Jansen tudja, hogy egy olyan ápolóotthonban dolgozik, amelyik példaképnek számít. Az otthon – mint Hollandiában nagy általánosságban – egy alapítvány tulajdona. Szereti a lapos hierarchiát, amelynek köszönhetően mindig gyorsan lehet reagálni, ha olyan műszaki készülékeket kell megvásárolni, a melyik nincs mindennap a tennivalók listáján.

  „Például az összes intézmény ápolói munkahelyiségében minden dolgozó MEIKO tisztító- és fertőtlenítőkészülékekkel dolgozik” – mondja Tiny Jansen. A ő csapata és ő is úgy gondolja, hogy ez egy beruházás a jövőbe: „Mi 30 évre építünk, nem pedig háromra Ezért helyezünk nagy hangsúlyt a minőségre és a készülékek hosszú élettartamára.” Annak a ténynek a figyelembe vételével, hogy az Alzheimer-jelentés 2030-ra az alzheimerben megbetegedett emberek száma eléri a 74 milliót, ez egy nagyon ésszerű hozzáállás.

  Schijndel község, amelynek a közepén a Laverhof van, alig 24 000 lakost számlál. A „Szeretet nővérei” rend egykori anyaháza még mindig itt van. Maguk a nővérek, akik a spiritualitást, az egyességet és a missziót tekintik küldetésüknek, már nagyon idősek, és életük alkonyát a Laverhofban töltik egy külön közösségben. Ők rányomták bélyegüket a vallásra és óvodákat, iskolákat és egy szeretetotthont működtettek. Nagy befolyást gyakoroltak arra a koncepcióra, amely a nyolc lakócsoportban élő 96 embert érinti. „A Második világháborúban lerombolt a kolostort az apácák újra felépítették, és a nővérek számára ápolóotthonná alakították” – tudósít Tiny Janson.