Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Sunrise Senior Living

  Ipari mosogatógép fordított ozmózissal meggyőzi az öregek otthonát

  Sunrise Senior

  A Sunrise Senior Living több, mint 2000 lakónak nyújt egyedi ápolási szolgáltatásokat. Az öregek otthonának a filozófiája a függetlenségre való bátorításon, a méltóság megőrzésén, a döntési szabadságon és a lakók magánszférájának a védelmén nyugszik. Ezt a gondolatmenetet tükrözi vissza a vállalat mottója, ami 1981 óta nem változott: „Az idős emberek életminőségéért dolgozunk”.

  Minden közösségben naponta legalább öt foglalkozást szervezünk, hogy a lakók szociális élete sokoldalúbb és aktívabb legyen. A Sunrise saját szakácsai készítik el a házi kosztot, így biztosítani tudjuk a kiegyensúlyozott táplálkozást, és szükség esetén be tudjuk tartani a legkülönlegesebb diétás előírásokat is.

  Christopher Dean, a Sunrise Senior Living konyhafőnöke hozzáteszi: „Mindent egybe vetve elmondhatom, hogy a mosogatógép-helyzet az összes otthonban sokat javult.”

  „A MEIKO mosogatógépekre való áttérés egyértelműen kifizetődött lakóink számára is, márpedig nekünk ők a legfontosabbak.”

  A Sunriese-nek a Pelican segít bevásárolni. Ez a vállalat tevékenységét a versenyképes helyi és nemzetközi beszállítókkal köthető kereskedelmi egyezményekre illetve az ebben való segítségre specializálja tevékenységét. A Pelican kb. 3000 szociális intézményt, ezen belül 2000 iskolát és egyetemet szolgál ki.

  Keith Palmer ipari felszerelési menedzser azt mondja, hogy a „Sunrise mindig azt hangsúlyozza, hogy döntő tényező az üzembiztonság, és a lakók számára rendkívül fontosak a példás eredmények.”

  „Ezt figyelembe véve támogattuk őket a bevásárlásban, és megtaláltuk a megfelelő gyártót.”

  „A MEIKO teljesítette a követelményeket, ezen kívül véleményünk szerint a GIO technológia még jobbá tette a mosogatási eredményt. Ma elmondhatjuk, hogy a gépek minősége és a személyzet tapasztaltsága elvárásainkat túlszárnyalta.”

  A Sunrise főként a DV 80.2 GiO ipari mosogatógépeket preferálja, mert ezek fordított ozmózisos technológiával működnek, és óránként akár 60 kosárnyi (1080 mélytányér) teljesítményükkel problémamentesen elmosogatják az edényeket, az evőeszközöket és a poharakat.

  Az 500 x 500 mm-es kosárméret megfelel az ágazati szabványoknak, és a 440 mm-es belső magasság tálcák mosogatását is lehetővé teszi. A gép három mosogatóprogramot kínál az enyhén, közepesen vagy erősen szennyezett edények mosogatására.  Az automata kalap kisebb személyeknek is tökéletesen megfelel és gombnyomással kezelhető.

  Más fordított ozmózissal működő gépektől eltérően a MEIKO GiO helyigénye változatlan marad, és nincs szükség lágyítóra a befolyó nyersvíz előkészítéséhez. Ez leegyszerűsíti a beszerelést, és legtöbb esetben egy ipari mosogatógép a legjobb megoldás.

  Simon Callus, a MEIKO üzletfejlesztési menedzsere ezt mondja: „Számos olyan tényező van, ami befolyásolja egy GiO fordított ozmózissal és automatikus kalappal működő ipari mosogatógép megvásárlását: ilyen tényező például a pohár- és evőeszköz-mosogatási minőség vagy a mosogató-, ill. öblítőszer-megtakarítás. Az ügyfél számára előnyt jelent például az általános karbantartási és üzemköltségek csökkenése, a kevesebb munkával, jobb minőségben elvégezhető pohármosogatás, az utánpolírozás szükségtelenné válása.”