Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Rental’s Unlimited

  Egy szalagos mosogatógép a Rentals cégnek évente 105 000 $ megtakarítást hoz a konyhára.

  RentalsUnlimited larry green

  Minden mosogatási rendszernek az edénykölcsönző cégek jelentik a legnagyobb erőpróbát

  Éppen az edénykölcsönző cégek jelentik a mosogatási rendszerek számára az abszolút erőpróbát, mert az edények és a poharak sokszor a legzordabb körülmények között napokig maradnak mosatlanul. A Rentals Unlimited cégnek két, sőt, két és fél műszakban kellett a hét minden napján dolgoznia, de még így is alig tudta kielégíteni az ügyfelek igényeit. A víz- és a vegyianyag-fogyasztás messze meghaladta az előre tervezett határokat. Sőt mi több: az edény nagy részét kétszer is el kellett mosogatni, hogy egyáltalán tiszta legyen.

  Ilyen eredményekkel felvértezve érdeklődött Larry Green, a vállalat tulajdonosa világszerte tevékenykedő üzleti partnereinél, milyen rendszereket alkalmaznak ők, és milyen tapasztalataik vannak ezen a téren.

  Ez végül is oda vezetett, hogy a Rentals Unlimited telepítette az Egyesült Államokban az első M-iQ szalagos mosogatógépet. Azóta a vállalat évente

  74 646 $ bérköltséget,
  13 909 $ vízdíjat,
  9720 $ tisztítószerköltséget,
  6899 $ energiaköltséget takarít meg..

  „Szerintem az is nagyszerű, hogy a rendszer ilyen egyszerűen kezelhető”

  Bob Bannister üzemvezető így vélekedik: „Az M-iQ telepítésének köszönhetően egyszerűen hihetetlen eredményeket tudtunk elérni. Ha másoknak a korábbiakhoz képest elért eredményekről beszélek, először egy kicsit hitetlenkednek. A helyükben én is ezt tenném. Sok olyan pont van azonban, amelyek nekem mint üzemvezetőnek az M-iQ mosogatógépben különösen tetszenek: Ilyen például a hatékonyság, ami különösen az üzem- és bérköltségekben nyilvánul meg. A felhasználóbarát kezelési koncepciót is nagyszerűnek tartom. Csapatom ugyanis nap mint nap használja a gépet, és hasznosnak tartja a sok ésszerű szerkezeti megoldást.

  A tisztítás a munkanap végén nem okoz problémát, mert minden alkatrész, amit ehhez ki kell szerelni, külön meg van jelölve. Az üzemeltetés a könnyen megérthető érintőképernyőnek köszönhetően nem okoz gondot, mert nagyon egyszerű. Alig vannak mechanikus gombok vagy kapcsolók, amik elszennyeződhetnek vagy elromolhatnak, és ez egy nagyon fontos tényező, mivel gépünk folyamatos igénybe vételnek van kitéve. Az M-iQ igen alacsony zajszinttel működik, és ez nem lebecsülendő előny sok más mosogatógéppel szemben. Gépünk a mai napig majdnem úgy néz ki, mint a telepítés napján. Ennek különösen örülök.”