Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Allens Catering Equipment

  Ragyogó eredmények a vendéglátó-iparban – pl. MEIKO mosogatógépekkel

  Az „Év rendezvényszervezője” díj négyszeres kitüntetettje számára csak a MEIKO cég kiváló minőségű ipari mosogatógépei ütik meg a mércét.

  Az Allens cég porcelánt, étkészleteket, poharakat, asztalterítőket, asztalokat, székeket, konyhafelszerelést és szabadtéri főzőfelszerelést, bárfelszerelést, LED bárokat, valamint hall- és kerti bútorokat kölcsönöz. A kölcsönpoharak a Riedel cégtől származnak – a rendezvényekhez szükséges tartozékok főként az Allens cégtől származnak – a Riedel a különböző szőlőfajtákhoz illő ivóedényeket, pl. speciális Cabernet-/Merlot- vagy Riesling-/Sauvignon Blanc-poharakat készít, amelyek különösen kiemelik az egyes borfajták közötti különbséget.

  A poharak nem lehetnek foltosak.

  „Számunkra mérvadó a mosogatás minősége” – mondja Kevin McGuinness igazgató. „Poharainknak csillogniuk kell. Régebben külön használtunk egy fordított ozmózisos MEIKO vízelőkészítő berendezést. Most a fordított ozmózis már eleve be van építve, és meg kell mondanom, hogy kiváló eredményeket érünk el. A poharak folt nélkül száradnak meg.”

  Az Allens cég Hounslowban két modern M-iQ ipari mosógépet használ, az egyik 2015 februárjában egy régebbi kirendeltségből került ide, amikor a cég átköltözött. Az új helyiségekben több raktározási hely van, és innen jobban elérhető a londoni városközpont.

  „Termékkínálatunk az ügyfelek kívánságainak köszönhetően folyamatosan nő, bennünket azonban nem a mennyiség motivál, hanem a minőség.” Allens Hire London és Délkelet-Anglia leghíresebb vendéglátó-ipari vállalataival működik együtt, és sok cégnek ő az egyedüli szállítója. „A sikert méretre szabott termékeinknek köszönhetjük. Üzleti partnereink jó minőséget és kiváló szolgáltatásokat várnak el. A rendelések 80%-át azonnal szállítjuk, vagyis a vendéglátósok a székeket vagy a poharakat egyből a teherkocsinkról veszik le és azonnal használni is tudják.” Az új raktárban van egy karbantartóműhely és néhány festékpermetező berendezés is. A kikölcsönzés után a telephelyen minden széket megtisztítanak, karbantartanak és újrafestenek, így tartani tudják a magas Allens-színvonalat.

  „A szállítás módja és a termék kinézete döntő jelentőségű. Ezért tartjuk olyan fontosnak a tisztítást. Ügyfeleink szeretnék a poharakat közvetlenül a szállítás után használni.”
  „Éppúgy mint a MEIKO cégnél, nálunk is a szolgáltatás minősége számít” – magyaráz McGuinness tovább. „A MEIKO termékeit márkás tehergépkocsival szállítja, a dolgozók barátságosak és egyenruhát viselnek. Sok hasonlóságot fedeztünk fel az Allens és a MEIKO között – mindkét cégnél a szolgáltatás minősége áll a középpontban.”

  Régebben MEIKO K200 mosogatógépeink voltak, amelyek 11 évig tökéletesen működtek.”

  „Ötcsillagos szolgáltatási csomagunk van, amelynek keretén belül mosogatógépeink karbantartását a MEIKO végzi.”

  „Számunkra csak a MEIKO jöhetett szóba, mert kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt. Az ipari mosógépek mindent elvégeznek, amit a MEIKO hirdet. A technológia tovább fejlődött, a gépeket könnyebb tisztítani és használni. Az alkatrészek préseléséhez alkalmazott technológia (a Porsche ugyanezzel a technológiával gyártja az ajtókat) és a MEIKO termékek precizitása minden igényt kielégít. A MEIKO egy nagyszerű vállalat. A németországi gyárlátogatás után nem maradt kétségem afelől, hogy a cég valóban top termékeket tud szállítani.”