Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Sikeres higiéniai kiszervezés a MEIKO-val

  Az edényeket nem ott kell elmosogatni, ahol az emberek esznek

  Az éttermek, bárok, hotelek vagy konferencia-központok mosogatóterületén dolgozó személyzet és a hozzá tartozó műszaki felszerelés természetesen a gasztronómia központi elemeit képezik – ugyanakkor mégsem egészen. Ez az oka, hogy a CleanMark Solutions Pte Ltd. Szingapúrban pontosan ezeket kínálja szolgáltatásként

   

  A CleanMark ügyfelei a használt edényeket és evőeszközöket kék dobozokba csomagolják, és továbbítják azokat a mosogatás szakembereinek. Angeline Ang a szingapúri vállalkozás ügyvezetője, és a MEIKO mosogatógépei mellett teszi le a voksát: „A M-iQ im típusú gép van nálunk használatban, mely a nagy légitársaságok catering-beszállítóinál is a kategória legjobbjának számít.” Az M-iQ szalagos mosogatógépek naponta mintegy 100 000 edényt tisztítanak meg. „Jelenleg éppen a kapacitásainkat bővítjük, hogy teljesítményünket 100 %-kal növelni tudjuk” – indokolja a nemrég beszerzett újabb M-iQ szalagos mosogatógép vásárlását. 

  Angeline Ang szerint rohamosan növekedik az edénymosogatás kiszervezése iránti kereslet. „Csúcsidőben a személyzet és a technika is hiányzik, ezért a hotelek és a konferencia-központok is előszeretettel keresik a CleanMarks Solutions és a MEIKO által nyújtott higiéniai infrastruktúrát. A kisebb és közepes méretű éttermek inkább vendégeikre összpontosítanak, mint a piszkos edényekre, ezért ugyancsak ránk hagyatkoznak.”

  A CleanMark Solutions a muzulmán ügyfelek részére is megoldást kínál. A vállalaton belül egy önálló részleg dolgozik olyan mosogatógépekkel, melyek kizárólag halal mosogatást biztosítanak. Angeline Ang biztos benne, hogy helyes úton járnak, és sikerük alá is támasztja mindezt: „Úgy gondolom, hogy a haladás azt jelenti, hogy nem adjuk el magunkat bizonyos árszint alatt. Amellett döntöttünk, hogy ügyfeleinket innovációs erőnkkel és gyorsaságunkkal győzzük meg.”