Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  One Event Management

  Az előre tekintő gondolkodás és a „No-Bills” garancia a MEIKO mellett szól

  Paul Brain az One Event Management Logisztikai osztályának a vezetője. A fenti kommentárt Peter Nimmo, a MEIKO körzeti értékesítési igazgatójának egy új, átmenő kosaras mosogatógép telepítése után írta, amely a központi termelőegység és az One Event Management Event Hire vállalkozásának edényeit mosogatja.

  Brain így folytatja: „A MEIKO cég tényleg nem sajnálta az időt, a legapróbb részletekig elmagyarázta, hogy pontosan mi mindenre terjed ki az ajánlat. Más vállalkozók csak egyszerűen felhívtak és megkérdezték: „Na, milyennek találja ajánlatunkat?”

  Több hasonló rendszert is megtekinthettünk működés közben, így még pontosabban meg tudtuk fogalmazni elvárásainkat. Simán megérte beruházni a fordított ozmózisos rendszerbe, hiszen így munkaköltségeket tudunk megtakarítani. Eddig egy-egy nagyobb rendezvény után például 20 dolgozó csak a poharak polírozásával volt elfoglalva. Ezért tartjuk a 7000 £-os beruházást kifizetődőnek. A MEIKO kiterjesztett garanciája is nagyon attraktív volt. Más nem tudott hasonló ajánlatot tenni.”

  A szerződés aláírása után a MEIKO a mosogatógépet az One Event Management luxushajójára, a „Silver Sturgeon”-ra szállította.  „Minden zökkenőmentesen ment” – folytatta Brain.„Egy új mosogatógép telepítése egy hajón mindig kényes dolog, de ha gyors reagálásra és előre tekintő gondolkodásra van szükség, akkor a MEIKO verhetetlen. Ők a problémákat már akkor megoldják, amikor azok még elő sem jöttek.”

  Járulékos költségek nélküli kiterjesztett garancia a MEIKO cégtől

  A MEIKO vásárláskor „No-Bills” garanciát kínál. Ez fix árakat és betervezett karbantartási munkákat tartalmaz, valamint az Egyesült Királyság legjobb műszaki szakemberei állnak rendelkezésre. A teljes karbantartási kockázatot a szállító vállalja. Ez a vevő számára stresszmentes munkát biztosít.

  A vendéglátóipar műszaki támogatása nagyon ingadozik. Fontos a hasonló profilú beszállítók összehasonlítása, mert így betekintést lehet nyerni a szolgáltatások minőségébe. Az üzemeltetőknek azt is ajánljuk, hogy a potenciális szállító ígéreteinek be nem tartása esetén fizet-e kötbért. A MEIKO ezt elvállalja.