Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Krautter hentesüzlet

  Itt lényeges szempont a hosszú élettartam – eljött az automata fedéllel felszerelt M-iClean H mosogatógép ideje

  M-iClean H a Krautter hentesüzletben

  Mi köze egy MEIKO M-iClean H fedeles mosogatógépnek egy Harley-Davidsonhoz? Mindkét gép nemesacél csőrendszere megdobogtatja Mark Krämer szívét. A Vaihingen an der Enz városában álló Krautter hentesüzlet vezetője szenvedélyes motoros – és már elege volt abból, hogy a benzin- és olajvezetékek mindig viszonylag gyorsan tönkrementek. Így motorján mindkét vezetéktípust nemesacél burkolattal látta el. Az üzletembert azonnal elfogta a déjà vu érzése, amikor a MEIKO fedeles mosogatógépeinek legújabb generációjának tagját, egy M-iClean H készüléket üzembe helyezett hentesüzlete mosogatási egységében: csőrendszer – nemesacél.

  „Ez ténylegesen biztosít minket arról, hogy a gép legalább ezen a téren hosszú élettartamra számíthat” – mesél tapasztalatairól az üzletvezető.

  A Krautter teszteli
  a hentesüzletek számára kialakított
  új fedeles mosogatógépet

  A legújabb generációhoz tartozó berendezés és egy olyan csapat, akikre bátran hagyatkozhat – mivel főnökként a munkakörülményekbe és a bérekbe egyaránt befektet, és biztosítja a hagyományos hentesüzlet növekedését, amely egyre inkább események ellátására szakosodik.
  A régió nagy autógyártó cégei a szolgáltató ízlésére, szolgáltatásaira és professzionalitására építenek a következetesen fekete külső mögött. „Hat hónap alatt vagy 15 000 főre főzünk” – mondja Mark Krämer. De nemcsak a zuffenhauseni és untertürkheimi autógyártók jönnek – diákok, magánszemélyek, borászati társaságok, cégek, az idősek otthonában születésnapot ünneplők és a hentesüzlet vendégei mind csettintenek a nyelvükkel a vaihingeni sétálóutca elején, amikor Mark Krämer és csapata feltálalja a családi vállalkozás finomságait.

  Nikolette Boorbas inkább jelképesen csettint a nyelvével, amióta az M-iClean H fedeles mosogatógép a Krautter hentesüzletben az ő fennhatósága alá tartozik: a munka gyerekjáték – mosogatási ciklusonként csak körülbelül egy perc, a gőz nem terül szét a helyiségben, és a fedél fogantyújával sem kell többet erőlködni.
  „Nem adnám vissza semmi pénzért” – válaszol Nikolette Boorbas arra a kérdésre, hogy tetszik neki az M-iClean H fedeles mosogatógép.

  A fedél automatikus nyitását nagyra értékeli Mark Krämer és felesége, Christiane is, akinek szülei a hentesüzletet alapították az 1950-es években: „A fedél fogantyúja a régi gépnél már el is törött, annyiszor nyitották ki ferdén” – mondja Mark Krämer. A ferde nyitás problémáját a MEIKO mérnökei is felismerték, és gondoskodtak arról, hogy a gépek új generációjánál a kezelést segítő kijelző ne a gép elején, hanem az oldalán helyezkedjen el. Hiszen a kezelőszemélyzet a legtöbbször éppen ott áll. A legkedvezőtlenebb esetekben a régi modelleket gyakran fél kézzel, csak úgy „mellesleg” nyitották – így képtelenség volt ergonomikus megoldást találni.  „Úgy érezzük, az automata fedél jelentősen hozzájárul a hétköznapok kényelméhez”

  ... nyilatkozik Christiane Krämer üzletvezető, majd hozzáteszi: „Egyszerűen remek ötlet.”