Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Schaufler online hentesüzlet

  Ez a fedeles mosogatógép egyszerűen mindent elmos – az innovatív automata fedélnek köszönhetően ergonomikusan

  Schaufler hentesüzlet

  A hentesmesterség fejlődése Németországban leginkább egy mészárláshoz hasonlít. A tendencia: hanyatló! Michaela Schaufler ezt nem vitatja. Bár 2017-ben bezárta hentesüzletét Offenburgban – az általa gyártott májas és véres hurka, cseresznyepálinkás szalámi, húskolbász, virsli, szalonna, fekete-erdei sonka stb. mégis nagy keresletnek örvend.

  „Már évek óta üzemeltetünk egy online boltot”

  ”... a következő címen: www.schwarzwaldmetzgerei.com. Előbb vagy utóbb mindenki nálunk köt ki, aki fekete-erdei sonkát keres az interneten” – büszkélkedik Michaela Schaufler. Nem ok nélkül: a fekete-erdei hentesüzlet háromfős csapatának vezetője munkatársaival együtt a bolt megnyitása óta évi 10 000 csomagot készített.

  Annak érdekében, hogy a csapat minél gyorsabban ura – esetükben inkább asszonya – legyen a helyzetnek, Michaela Schaufler nemrégiben egy hipermodern dobozzárógépet vásárolt. Ezt követte a MEIKO vadonatúj M-iClean H modellje a mosogatási egység számára.

  A 42 éves üzletasszony örömmel rázta „szoknyába” a termelést, a befektetések feltorlódását csapásként éli meg. Ez az oka annak, hogy a szakképzett húsbolti eladó annyira el van ragadtatva a mechanikus fedélnyitástól, a visszatartó lemeztől, amely a fedél nyitásakor kiáramló gőzt tarja vissza, de a szárítóasztal és a nemesacél csőrendszer is imponált Michaela Schauflernek: „Munkatársaimmal együtt én is kezelem a mosogatógépet, és mostanáig nem csekély erőfeszítést igényelt a fogantyú használata kinyitáskor. A gyártásban dolgozó kolléga is mosogat szükség esetén, és csaknem két méteres testmagasságával könnyebben tudta végezni a manuális kezelést.”

  „De mi, hölgyek örülünk annak, ha nem kell erőmutatványokat végeznünk!”

  Michaela Schaufler nagyon kellemesnek találja azt is, hogy az M-iClean H mosogatógépből kevesebb gőz áramlik ki: „A gyártás során természetesen a szobahőmérséklet alá megyünk, télen gyakran kimondottan hideg van. Ha túl sok gőz képződik mosogatás közben, akkor a falak és ablakok bepárásodnak, a gőz kicsapódik, és kellemetlenül nedves lesz a levegő idebent.” A MEIKO új fejlesztésű szárítóasztalát Michaela Schaufler elsősorban akkor találja nagy könnyebbségnek, amikor egy ellátási megbízás után sokat kell mosogatnia: „Egyszerűen villámgyorsan el tudunk pakolni. Az edény csillog-villog, csaknem szárazon kerül ki a gépből, az utolsó vízcseppek pedig elillannak a szárítóasztalon.”

  Az pedig, hogy az E2-es húsosládák, a nagy fazekak és a gyártástechnikában használt óriási adagolócsigák egyformán könnyedén helyezhetők el az M-iClean H belsejében, a MEIKO legújabb fedeles mosogatógépét több mint tökéletessé teszik Michaela Schaufler szemében. És mindez kiváló szervizzel párosul („Ha telefonálok, a szervizből valaki már csenget is az ajtóban!”).

  „Még bőven van hová fejlődni a munka tekintetében, amit csapatunk meg is fog tenni. Egy olyan mosogatógép, mint az M-iClean H, segít a munkánk racionalizálásában, és abban, hogy az időnket mosogatás helyett az árukészletünk logisztikájával töltsük.”