Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Közétkeztetés ikon

  Canford Iskola

  Professzionális ipari mosogatógép, átfogó karbantartási szervizeléssel

  Canford Iskola épülete

  Az Anglia dél-nyugati részén (a Dorset grófságbeli Wimborne Minster mezőváros közelében) lévő Canford Magna községben található Canford School esetében egy vezető, független, koedukált iskoláról van szó, bejáró és kollégiumi diákok számára.

  A Canford főépülete "rendkívüli jelentőségű épület" besorolású, és az étkezőkkel együtt az iskola magját alkotja. Edward Blore tervezte, majd a XIX. század közepén Sir Charles Barry kibővítette. Itt hetente majdnem 14 000 ebédet szolgálnak fel a diákoknak és az alkalmazottaknak – amelyet egy 45-fős ellátó személyzet (köztük 13 szakáccsal) készít el és oszt ki.

  Ráadásul a konyha feladata az ellátás és a megvendégelés a sporteseményeken vagy a munkaközösségek rendezvényein, valamint – a tanéven kívül – lakodalmakon és polgári esküvőkön. Csúcsidőben hetente mintegy 30-40 rendezvényre kerül sor, amelyeken igény szerint forró italokat és rágcsálnivalókat kell felszolgálni, teljes étkezéseket kell megfőzni vagy az iskola sportcsapatai számára megfelelő teaféléket kell készíteni.

  Két évvel ezelőtt a CKE Service, egy gasztronómiai felszerelésszállító cég renoválta és átalakította a konyhát. Ennek során a legújabb generációs kombikemencéket és nagynyomású főzőedényeket telepítettek.

  "A CKE által végzett munkák révén módunkban állt javítani az ételkínálatunkat és a szolgáltatásunkat" – meséli a Jane Giddy étkeztetési vezető. "Ami a mosogatótechnika gyártóját illeti, számunkra különösen fontos volt, hogy hosszú távon építhettünk a karbantartás és az alkatrészek terén a jó ügyfélszolgálatra." A múltban már voltak problémáink az alkatrészellátással, ezért mindenképpen olyan céget akartunk megbízni, amely szükség esetén gyors és hatékony csereszolgáltatás nyújt."

  Az új M-iQ szállítójának, amellyel az elöregedett, régi képet akartuk lecserélni, a CKE egészen egyértelműen a MEIKO-t ajánlotta – mindenekelőtt a kiváló hírneve miatt, amely az ügyfélszolgálatának és karbantartási szolgáltatásának köszönhető.

  "Szalagos mosogatógépet szerettünk volna, viszont kénytelenek voltunk a rendelkezésre álló térre szorítkozni" – folytatta Giddy. "A kosártovábbítós mosogató automata viszont a kényelmes kezelés és a minőségi tisztítás minden kritériumának megfelel: minden edényelemhez és tálcához használjuk. Továbbá telepítettünk még egy a MEIKO által gyártott DV 80.2 GiO alagutas típusú mosogatógépet, amely a poharak és az evőeszközök külön tisztítását végzi. Ez a kombináció kiválóan alkalmas korlátozott rakodófelületnél, és..."

  "... a két gép összjátékával egyértelműen javult a tisztítási minőség."

  A Canford Iskola átfogó szervizelési és karbantartási szerződést kötött, és így következetesen tartja magát a saját irányvonalához. Ennek értelmében ugyanis a fontosabb műszaki készülékeket a saját gyártójának kell karbantartania.