Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  City of London School

  Az iskolai konyha mosogatóterét kosaras átfutó géppel szerelik fel

  A City of London School kívülről

  „Így tehát a MEIKO mellett döntöttünk, méghozzá különösképpen a hatékony ügyfélszolgálat miatt.“

  A City of London Schoolban, amely a köznyelven „Square Mile“ (négyzetmérföld) néven emlegetett londoni belvárosban található, körülbelül 900, 10 és 18 év közötti fiút étkeztetnek. Az iskola egy nagy területen helyezkedik el, ebből egy belső udvar és egy fenti, a szünetekben használt pihenőudvar gondoskodnak fényről, friss levegőről és elegendő helyről játékhoz, szórakozáshoz és mozgáshoz.

  Az iskola körülbelül 100 tanárt és 100 segítő munkaerőt foglalkoztat. Ebédidőben körülbelül 750 adag ételt szolgálunk fel, és emellett a konyha más események vendéglátásáért is felelős. A legutóbbi nyáriszünet alatt átalakítottuk a mosogatóteret, hogy a megnövekedett igényeknek megfelelően több helyet tudjunk teremteni egy új szortírozó állomásnak és egy nagyobb mosogatógépnek. „A MEIKO egy volt a három gyártó közül, akiktől ajánlatot kértünk“, magyarázza Graham Jefferys, a City of London School Vezető Építési Szakértője.

  „A MEIKO nevet jó okból ismertük már korábban is. Természetesen szerettük volna csökkenteni az üzemeltetési költségeinket, és jobb minőségi szintet elérni. De számunkra a döntő mégis a vásárlás utáni ügyfélszolgálat volt: mi történik, ha minden félresikerül? Végül mind az illetékes iskolai munkatársak, mind pedig én ugyanarra a következtetésre jutottunk. Így hát a MEIKO mellett döntöttünk, méghozzá különösképpen a hatékony ügyfélszolgálat miatt.“

  „A MEIKO minden szállítási ígéretet teljes mértékben betartott. Beszerelés, technikusok és betanítás"

  Az iskolában mára egy M-iQ kosaras átfutó mosogatógép van beszerelve. Egy levegőztető kalapra nincs szükség, mert az M-iQ a beépített hővisszanyerésnek köszönhetően a mosógép belsejéből és környezetéből származó energiát újra felhasználja. Ez a beszerelésnél költségmegtakarítást jelent. A használt edényeknek kialakított kibővített kezelési terület egészen az etkező térig haladva a jobb és bal oldalon található.

  Egy FV 40.2 típusú pohármosogató gépet is külön beszereltünk, amely különösen arra szolgál, hogy a rendezvényeknél keletkező kisebb mennyiségű használt poharat tudjuk mosogatni vele. Rebecca Senior, a Holroyd Howe Ügyvezető Étkeztetési Igazgatója és az iskolával kötött vendéglátási szerződés felelőse magyarázza: „A MEIKO minden teljesítési ígéretét teljes mértékben betartotta. A beszerelés, a technikusok munkája, a betanítás: minden szuperül ment! Mark Sharland, a MEIKO üzletfejlesztési igaztagója, átfogó betanítást adott munkatársainknak. Valóban kiemelkedő munkát végzett. Amit megígér, azt végre is hajtja. És a feltett kérdéseket azon nyomban megválaszolja.

  Mindezek mellett kétségtelen, hogy az ár is nagyon megfelelt. A gépek tisztítása sokkal jobban és gyorsabban elvégezhető. A tisztítás sokkal könnyebb, mert minden kézzel tisztítandó gépelemet kék szín jelzi. A vegyszereknél is jelentős megtakarítást tudunk elérni. Korábban hetente két 20 literes tartályt használtunk el, mostanára már csak egyre van szükség. A teljes levezetés kitűnően ment. A MEIKO mindent példaszerűen vezényelt le: az első ajánlattól kezdve a beszerelésen és a betanításon át, egészen az egy hetes üzemeltetési idő utáni véletlenszerű próbáig. Ha sürgősen van rájuk szükségem, a MEIKO-nál mindig találok egy illetékes munkatársat telefonon. Jobb nem is lehetne.“