Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Közétkeztetés ikon

  ISS O2

  Az O2-nél a legfőbb prioritás a kiváló minőség és a jelentős megtakarítások

  Az ISS O2 Slough-ban

  A MEIKO megoldása hozta el a hatékonyság és a termelékenység terén a kívánt javulásokat.

  Az ISS felelős az O2 UK, az egyik piacvezető digitális kommunikációs cég székhelyén a "teljes létesítménygazdálkodásért".

  A slough-i Bath Road-on lévő telephelyen akár 2500 munkatárs is helyet kap. Itt az ISS feladatai magukba foglalják az cateringet valamint az épület és a létesítmények karbantartását és tisztítását. "Az ISS mosogatógépekre vonatkozó beszerzési eljárása nagyon szigorú, nem is lehet mást várni" – ismerteti az ISS érkeztetési és vendéglátási főigazgatója, Richard Bond.

  "Az előző gép (amely egy másik gyártótól származott) még csak hatéves volt, de már nagyon megbízhatatlan. Egyre gyakrabban állt le, leginkább a hőszivattyús rendszer olajszennyeződései miatt."Összesen négy ajánlatot kértünk különböző gyártóktól, és ezeket összehasonlítottuk. Ebédidőben mintegy 1000 terítéket osztanak ki nálunk. Ez a helyzet egybeesett az Airedale Technical Services-re való váltással, amely egy új, konyhai felszereléseket karbantartó cég. Ők a MEIKO-t ajánlották nekünk. A másik három ajánlat is németországi gyártóktól származott.

  "Mindegyik gyártó másként értékelte az elvárásokat, de a legfontosabb kritériumok egyértelműek voltak: nagyobb teljesítmény, minimális energia-, vegyszer- és vízfogyasztás mellett.

  „A MEIKO megmutatta, hogy a gépe legalább ugyanolyan jó, mint a többi megoldás."

  „MEIKO megmutatta, hogy a gépe – egy UPster K-M280 kosártovábbítós mosogatógép – legalább ugyanolyan jó, mint a többi megoldás Nekem voltak fenntartásaim, mert a MEIKO-ról még semmit sem hallottam és semmit sem tudtam a gépeik minőségéről. Véletlenül a MEIKO nagy-britanniai székhelye itt van helyben. Tehát egyszer benéztem hozzájuk, és a gépeik minőségét magam tapasztalhattam meg közvetlen közelről. Ez meggyőzött engem."

  A MEIKO megoldása biztosította továbbá a hatékonyság és a termelékenység terén a kívánt javulásokat, amit el is vártam. És nem utolsó sorban a gép 10 000 fonttal kevesebbe került, mint a három másik ajánlott gép! Hat hónappal azután, hogy elkezdtünk új rendszert keresni, már aláírásunkkal láttuk el a MEIKO-val kötött szerződést."

  „Amit még nagyon lenyűgözőnek találtam, az a telepítés helyén a műszaki ügyfélszolgálat és a projektvezetőség támogatása volt."

  "Lee Slater, az Airedale projektvezetője együtt dolgozott a MEIKO műszaki ügyfélszolgálati osztályával. Együtt tekintették meg behatóan a telephelyet. Együtt járták be az épületbe és a végső telepítési helyhez vezető útvonalat, és ennek során mindent megbeszéltek. Ezáltal nagyon gyorsan és zökkenőmentesen zajlott le a telepítés. Hiszen megéri ráfordítani az időt, a helyi adottságokat alaposan megvizsgálni."