Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Vezető ascoti iskola a MEIKO berendezését választotta a mosogatáshoz

  Egy új M-iQ mosogató rendszer az LVS iskola számára

  Az LVS Ascot egy koedukált, független, nappali és bentlakásos iskola, ahol több, mint 800 diák tanul, 4-től 18 éves korig.

  A Sodexo üzemelteti az iskola alapvetően fontos szolgáltatásait, beleértve az étkeztetést, a takarítást és a kereskedelmi bérbeadást. Jim Gavin a Sodexo csoport menedzsere az LVS-nél, elmagyarázza, hogy az iskola miért választotta a MEIKO M-iQ mosogató rendszert.
  "Az előző mosogatógépünk nem teljesített az elvárásainknak megfelelően. Mindössze hét év után le kellett cserélnünk, mert állandóan megbízhatósági problémáink voltak.

  "A cserealkatrészek nagyon drágák voltak, és néha nagyon hosszú időbe telt, amíg megérkeztek. Egyszer egy hetet vártunk egy alkatrészre, ami azt jelentette, hogy egyszer használatos evőeszközöket kellett használnunk az étkeztetéshez. Ki kell jelentenem, hogy a helyzet annyira rossz lett a megbízhatóság és a cserealkatrészek beszerzése tekintetében, hogy kénytelek voltunk készleteket raktáron tartani. Az LVS Ascot egy tendert írt ki, hogy értékelhesse a legjobb ajánlatot" - állítja Jim Gavin.

  “Kiválónak találtuk a tapasztalat egészét, melyet a MEIKO-val szereztünk."

  "Regionális értékesítési menedzserük, Martin Pinder nagyon figyelmes volt már kezdettől fogva, és kiváló javaslatokat tett nekünk. Azt javasolta például, hogy hosszabb gépet használjunk a tálcák és edények szárításának elősegítéséhez. A tender folyamat részeként számos Sodexo étkeztetőt látogattunk meg, hogy megismerjük a véleményüket a mosogatógép beszállítók tekintetében, és a MEIKO szerepelt legjobban.

  "A Sodexo csapat az Eton iskolában például MEIKO kiváló referenciát adott az értékesítés utáni támogatás tekintetében.”

  Az új mosogatógép rendszer telepítését a kéthetes húsvéti szünetre időzítették. A munkálatok magukban foglalták a régi mosogatórendszer eltávolítását, egy új padlóburkolattal látták el a konyhát és a mosogató területet, ami az összes főzőeszköz átmeneti eltávolítását is szükségessé tette.

  “Biztosítékra volt szükségünk abban a tekintetben, hogy a projektet valóban időben befejezi a MEIKO” - jelenti ki Jim Gavin. “Martin és a MEIKO projekt menedzsment csapata nagy figyelmet szentelt a részleteknek, és összhangban működött együtt a többi vállalkozóval a helyszínen. A projekt március 26-án kezdődött, és időben befejeződött, április 6-án. Azt tapasztaltam, hogy a MEIKO-val történő együttműködés nagyon ügyfélközpontú volt. A MEIKO nagyon segítőkész és bízom benne, hogy a kapcsolatunk tovább fejlődik."

  A MEIKO mosogatórendszert teljes egészében szállították le, öt éves garanciával az alkatrészekre és a szolgáltatásokra, beleértve a tervezett karbantartást és a korai meghibásodás esetén nyújtott támogatást. "Ez volt a duplán biztonságos megoldás" teszi hozzá Jim Gavin, "Kifizettünk egy árat, és öt évig nem lesz gondunk."