Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Lycée Français Charles de Gaulle

  A londoni iskola mosogatótere teljesen új mosogatógéppel és még többel lesz felszerelve!

  Lycée Français London

  A rendszeres, évente négyszeri, karbantartásnak köszönhetően a korábbi MEIKO szalagos továbbítású mosogatógépünk lenyűgöző módon 26 éven át szolgált. Mostanára azonban eljött az ideje egy új modell vásárlásának, hogy így jobban lépést tudjunk tartani a megnövekedett tanulói számmal.

  A régi gépet 1989-ben szerelték be, és Nicolas Meunier, a Lycée Français Igazgatója szerint az „még mindig úgy nézett ki, mintha új lenne. A 26 évvel ezelőtti első gép beszerelése óta az iskola és MEIKO között egy karbantartási szerződés volt érvényben. Ezért a MEIKO az iskolaszünetben évente négyszer elvégezte a karbantartást, és ebbe beleértve a teljes mosogatótér tisztítása is megtörtént.

  „A MEIKO mérnöke, Gerry, jól ismeri a helyszínt, és nagyon óvatosan, szakszerűen dolgozik. Pontosan tudja, hogy a nap melyik órájában jöjjön, hogy így ne zavarja a konyhai üzemet – ezt a figyelmességet nagyra értékeljük.

  “A Lycée Français négy műszakban 2.200 adag ételt szolgál fel, és a konyhát 38 munkatárssal működteti, akik közül akár 9 dolgozik a mosogatótéren. „Az új mosogató berendezéshez kiírt pályázati eljárás és a kulcsrakész termék kihívás volt a MEIKO és más fő pályázók számára, akik mind ajánlatokat tettek. A MEIKO ajánlata a teljesítmény és a sokoldalúság miatt egyértelműen kiemelkedett – és összességében a legjobb árajánlatot tartalmazta.

  „Az új gépet néhány hónapja szerelték be, és már most látom, hogy jóval kevesebb vegyszert kellett használnunk."  "A mosogatógép kiemelkedően teljesít."

  "Az új pohármosogató gép a poharakat lerakódásmentesen tisztítja, és az evőeszköz beáztatásának köszönhetően kevesebb ételmaradék kerül a fő mosogatógépbe. Így csökken a vegyszermennyiség, ami a lehető legjobb öblítési eredményt teszi lehetővé."

  „Az átépítés alatt az iskola bezárt, és a MEIKO egy projektmenedzsert bízott meg a munkák felügyelésével. A Rees Associates biztosította, hogy a beszerelési- és átépítési munkák terv szerint legyenek levezérelve, mert teljesen biztosnak kellett lennünk abban, hogy a szeptemberi iskolakezdés előtt lezárulnak a mosogatótérben a munkák. A MEIKO és a Rees rendszeresen tájékoztattak minket e-mailben

  Az átépítés része volt egy új padló fektetése és tetőmunkák, valamint egy további, a konyhán kívüli, újrahasznosító tárolókkal ellátott térben végzett munkák is. Ezeken a felületeken higiénikus, könnyen tisztítható és elelmiszerbarát burkolatra volt szükség.

  A Lycée Français Charles de Gaulle, amelyet „Lycée“-nek vagy „lycée français“-nak is neveznek, egy nagy méretű, független általános iskola és egy gimnázium, amely a francia kormány igazgatása alá tartozik. A londoni South Kensingtonban található iskolához további intézmények is tartoznak: André Malraux (Ealing), Marie d'Orliac (Fulham) és Wix (Clapham).  „Recycling ist sinnvoll und wir wollten die Schüler stärker in diesen Prozess einbinden.“

  Az új mosogatógép mellett egy AZP80-as ételmaradék-kezelő berendezést, egy kosaras továbbító-berendezést, valamint egy beáztatót is tartalmazó mágneses evőeszköz-felemelő berendezést is beszereltek. A nagyobb méretű kosaras továbbítószalag és az élelmiszer-újrahaszonsító rendszer beépítéséhez az egyik tartófalból egy nagyobb részt el kellett távolítani.