Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Futószalagos mosogatógép-rendszerek és ételhulladék víztelenítő egységek a Northwest University számára.

  A MEIKO mosogató rendszereket kiváló mosási eredményeiknek valamint munka- és költségkímélő jellemzőiknek köszönhetően választották.

  A Chang’an, vagy a South Campus a két kolléium egyike a Northwestern University területén, melyben 22 iskola, valamint egyetemi kar működik. Az NWU kb. 2500 tanárral és kiszolgáló személyzettel működik. A 23 000 diák közül 7000 egyetemi hallgató van. Az NWU nagy fontosságot tulajdonít a nemzetközi diákcserének, így 700 nemzetközi diák is jár az NWU-ra.

  Az ősi kínai fővárosban, a nevezetes selyemút elején lévő Xi'anban található a híres agyaghadsereg is, valamint a kínai űrkutató program központja is.  A vendéglátó épületben az első emelleten működik a személyzet és a diákok étkezdéje 3000 fő számára, a második emeleten helyi különlegességeket kínáló étterem található kb. 2000 fő számára, a harmadik és negyedik emeleten pedig 1000 fő számára megfelelő étterem található.

  A Zhongshanban, Guangdong tartományban működő MEIKO Technologies Ltd által gyártott új mosogató rendszer telepítése előtt a Chang’an Campus hagyományos módszereket alkalmazott az evőeszközök és tányérok tisztítására és fertőtlenítésére, valamint az ételhulladék kézi kezelésére. A régi rendszerben az evőeszközökből és tányérokból nagy készleteket kellett tárolni, valamint fertőtlenítő szereket kellett hasznáni az evőeszközök feltőtlenítéséhez. A MEIKO mosogató rendszereket kiváló mosási eredményeiknek valamint munka- és költségkímélő jellemzőiknek köszönhetően választották.

  A MEIKO mosogató technológiák integrált mosogató és ételhulladék.kezelő megoldásokat kínálnak. Az üzemi költségek és a munkaköltségek is csökkentek, ahogy az evőeszközök és tányérok száma is.

  Az első és második emeleten MEIKO B690VAP-CSS-Top szállítószalagos mosogatógép-rendszerek, Bi-Cord szállítószalaggal, és AZP 80 ételhulladék víztelenítő egység is található átöblítővel, akár 7000 tányér óránkénti msogatási kapacíáshoz. Az ételmaradék a rendszer az öblítőrendszerbe kaparja, mely táplálja az AZP-t. Ugyanakkor az AZP 80 százalékkal csökkenti az ételmaradék mennyiségét, amivel jelentős megtakarítás érhető el a munka, a szállítás és a raktározás költségeiben.

  A harmadik és negyedik emeleten MEIKO B190P szállítószalagos mosogatógép-rendszerek működnek, óránként akár 2000 tányéros teljesítménnyel. A CSS-Top rendszer hatékonyan segíti a vegyszerfogyasztás akár 80 %-os csökkentését. Emellett a CSS-Top alkalmazása kb. 20 %-kal növeli a mosogatási teljesítményt, amivel további energia- és vízfogyasztás takarítható meg.