Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  A Paradise Parkban a hagyományos mosogatás helyébe a MEIKO lép.

  Egy új kosaras mosogatógépet alkalmaznak a park és a tematikus szórakoztatópark melletti étteremben.

  A kelet-sussexi Newhavenben található Paradise Park egy három egységből álló lánc első tagja, melyet a Tates of Sussex alapított. Az 1989-ben megnyílt Paradise Park egy nagy parkból áll, benne egy étteremmel. Emellett itt működik a Planet Earth múzeum és egy tematikus park is, melyben több kis tó is található halakkal és vízesésekkel, forrásokkal, növényházakkal, dinoszauruszokkal és kövek, ásványok és kristályok gyűjteményével.

  A Paradise Parkot felújították, ennek során egy új mosogatórendszert is telepítettek új, valamint elülső kiszolgáló pultokat, illetve a ház hátsó részét is felújították. Az étteremben 120 főt tudnak egyszerre kiszolgálni, de több ülőhely is van piknik padokkal a parkban és a sétaösvény mentén, illetve egy kioszk a gyerekek játszótere mellett, ahol italokat és snack falatokat lehet fogyasztani.

  Egy forgalmasabb hétvégén könnyedén összegyűlik a 2000 vendég az étteremben" - állítja a Tatas Garden Centres kereskedelmi igazgatója, Mark Gilbert.

  A Tates egy új MEIKO kosaras szállítású mosogatógéppel cserélte le a régi MEIKO mosogatógépet, mely már 15 éves volt. “A mosogatógépeik máshol is megtalálhatóak a lánc éttermeiben, így tisztában voltunk vele, hogy a MEIKO megbízható minőséget és hatékony műszaki támogató szolgáltatásokat nyújt."

  "Egy kosaras szállítású gépet választottunk, melynek könnyebb a használata a személyzet számára, mint a régi, fedeles típusú modellek, melyeket máshol telepítettünk. A mosogatógépet most egy személy is képes üzemeltetni, a kettő helyett, akikre a fedeles típusú üzem esetén szükség van." - állítja Gilbert.

  "Ki kellett cserélnünk a padlóburkolatot a mosogató területen, ezért egy hetet lefoglaltunk a telepítési folyamatra: hétfőn régi mosogatógép és régi padlóburkolat kibontása, kedden új padlóburkolat lehelyezése; szerdán padlóburkolat kikeményedése; csütörtökön/pénteken az új mosogatógép telepítése és üzembe helyezése, időben, hogy készen legyen a hétvégére. A telepítés során a MEIKO mérnökei a saját karbantartó személyzetünkkel együtt dolgozott, a folyamatot jól megtervezték, nagyon professzionálisan és minimális üzemkieséssel. Az edényeken, üvegtermékeken és az evőeszközökön nincsenek foltok, minden teljesen tisztán jön ki a gépből.  A mosogató terület maga sokkal kevésbé gőzös, emellett költségkímélő megoldást jelent a kevesebb vegyszer használata. Azért kötöttünk szolgáltatási szerződést a MEIKO-val, mert segít bennünket a legnagyobb érték elérésében - a szerződés természetesen a régi gép terén is megoldást kínált.

  “A MEIKO-val hatékonyan és könnyen lehet tárgyalni, mindenféle vita nélkül, ugyanakkor kiváló támogatást nyújtottak a termékeikkel kapcsolatban.