Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Közétkeztetés ikon

  Pennells Garden Centre

  A MEIKO aláépíthető és kosármosogató gépe a Pennells Garden Centre-ben

  Pennells Garden Centre kívülről

  A lincolni Pennells kertészet a "Gardeners Restaurant"-ot 260-ról 420 terítékre bővítette. Ez mindenesetre túlterhelte a régi edénymosogatógépet.

  „Egy Meiko modell mellett döntöttünk, mert egy ekkora forgalmú étteremnek egyszerűen olyan gépre van szüksége, ahol kiváló minőségű a feldolgozás és kitűnő az ügyfélszolgálat“ – jelenti ki Chris Rouine, a Vision Commercial Kitchens üzletfejlesztő igazgatója.

  A Vision kibővítette a konyha területét és így teret készített az új mosogatógép számára. Az pedig lazán kezeli a több mint 400 terítékes önkiszolgáló étterem nagy terhelését.

  Két gép került telepítésre: egy UPster K-M250 WR1TR3 kosártovábbítós mosogatógép, amely beépített hővisszanyerős rendszerrel, száraz zónával és óránkénti 190 kosaras kapacitással rendelkezik, ezt használják az összes edényhez és evőeszközhöz. A GiO fordított ozmózisos technológiával ellátott FV40.2G aláépített mosogatógép pedig a poharak kezelését látja el.

  Az eredmény a szó szoros értelmében ragyogó, és nem kell a "kézileg fényesített" kifejezéssel takaróznia.

  Richard Pennell, a cég elnöke: „Sokat tárgyaltunk különböző gyártókkal. Közülük egyértelműen a Vision Commercial Kitchens csapata volt a legprofesszionálisabb. Ők nemcsak, hogy segítettek minden alternatíva megvizsgálásában, hanem látogatásokat szerveztek nekünk, amelyeknél az üzemben láthattuk az ajánlott gépeket."

  „Nagyon elégedettek vagyunk az új géppel, és azonnal továbbajánlanánk a Visiont.“

  A Vision véletlenül 18 hónappal korábban egy másik kertészetnél dolgozott egy hasonló projekten, és így példa alapján tudta illusztrálni, hogy mitől kiemelkedő egy hatékony edénymosogató rendszer.

  A Pennell az ország egyik legrégibb kertészeti vége, talán a legrégibb, amely még mindig ugyanannak a családnak a tulajdonában van. A céget 1780-ban alapította Richard Pennell. Ma a hetedik és nyolcadik nemzedék vezeti a céget Richard Pennel és fia, William személyében.

  A társaság legkorábbi katalógusai az 1840-es évekből származnak. Ezekből kitűnik, hogy akkoriban a faiskola már széles növénypalettát mutathatott fel, mindenekelőtt gyümölcsfákat és rózsatöveket. Érdekes módon akkoriban egy rózsabokor pontosan ugyanannyiba került, mint egy gyümölcsfacsemete, mégpedig 2 shillingbe és 6 pennybe.

  A további, 2015-ben lezárt újítások magukba foglalják a nagyobb eladási területet, egy új luxusélelmiszer osztály (ahol jelen van a Simpsons Butcher, amely 2015/16-ban az országban az év hentesüzlete volt) és egy teljes egészében tetővel ellátott növényterület. A 420 férőhelyes étterem látványkonyhai részleggel is rendelkezik.

  A Garden Centre Association a Pennels Lincolnnak adta a Közép-Angliai Régió "2016-os év kertészete" címet! Barton Grange megkapja a "2016-os év kertészete" címet.