Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Spiegel Verlag

  Takarékos és hatékony mosogatás Hamburgban

  Spiegel Verlag és MEIKO

  2011 szempemberében költözött a Spiegel csoport kiadó csapata Európa egyik legmodernebb médiaépületébe: a közvetlenül az Elba-parton található hamburgi HafenCity-be. 30.000 m²-en rendezkedtek be a DER SPIEGEL hírmagazin, a SPIEGEL ONLINE, a SPIEGEL TV és a Manager-Magazin csapatai.

  Németország esélyesen „legjobb-elhelyezkedésű“ üzemi étterme a füldszinten található, és neve becsületére válik. Itt tényleg felszolgálnak. A csaknem 1.100 munkatárs közül körülbelül 750 naponta az Elbára nyíló kilátással étkezik. Valemennyien 3 menü közül választhatnak. Ezen felül még kb. 200 adag ételt szállítanak ki a „Die Zeit“ hetilap munkatársaihoz.

  A hétvégi, reggeli, ebéd-, esti, ill. éjszakai kínálat mellet minden emeleten két önkiszolgáló teakonyha is rendelkezésre áll. A 26 teakonyhából és egy snackbárból érkező használt edény a mosogató konyhában fut össze. Az M-iQ kosaras szállító mosogatógépnek, valamint az abba beépített GiO-TECH ozmózis technológiának köszönhetően az időintenzív és gazdaságtalan edény-utófényesítés mára a múlté. Az M-iQ kosaras szállító mosogatógéppel egy költségtakarékos, hatékony mosogatórendszert kaptunk, a helyiség klímája pedig az AirConceptnek köszönhetően jelentősen javult.

  Alfred Freeman, Üzemi Étkeztetési Vezető, Spiegel-Verlag:

  „Akkor is, ha a felszerelést össze kell szedni, és a mosogató konyhába szállítani, a mai rendszer költségtakarékosabb és hatékonyabb, mint bármely más korábbi rendszer. A mosogatókonyhában a beltéri klíma jelentősen javult. Mind a kifinomult technikát, mind pedig az energia-, víz- és vegyszerfelhasználást illetően a mosogatógépek Ferrarija mellett döntöttünk."

  "A befektetés megérte. A mosogatási eredmény tökéletes.“