Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Studentenwerk, Universität Aachen

  Körülbelül 35%-kal alacsonyabb fogyasztási értékek az aacheni diákjóléti szervezetnél

  Az Aacheni Egyetem Diákjóléti Szervezete (Studentenwerk)

  „Az új MEIKO mosogató automatáink ezzel problémamentesen elbírnak"

  A „Vita“ menza befogadóképessége 800 fő, amivel az Aacheni Egyetem második legnagyobb menzája. Németország legnagyobb műszaki egyetemére körülbelül 30.000 diák van beiratkozva, legtöbbjük mérnöki szakokra. A „Vita“ menzát egy külön helyszínen hozták létre, ami problémamentesen bővíthető, ha a menzán étkezők száma megnő. Jelenleg körülbelül napi 2.500 főnél tartanak.

  Dennis Schaltinat Üzemvezető higgadtan veszi a logisztikai feladatokat és a munka-terhelést: „Új MEIKO mosogató automatáink teljesen problémamentesen elmosogatnak, akkor is, ha jelenleg este nyolcig megállás nélkül mennek.“

  Mért érteink körülbelül 35 %-kal a MEIKO brosúrában nevezettek alatt vannak!

  „A két M-iQ gépben tálcákat, a tartályok egy részét, evőeszközöket, valamint edényeket mosogatunk – ami hatalmas megkönnyebbülést jelent számunkra.“ Így írja le Dennis Schaltinat az intelligens gépek teljesítményét és eredményeit, amelyekkel különösképpen elégedett.

  A MEIKO által végzett kiértékelés alapján a „Vita“ magas megtakarítási potenciállal rendelkezett, méghozzá nem csupán az energia-felhasználás, hanem a vízfogyasztás területén is. Röviddel az M-iQ mosogatógépek beszerelése után végzett mérések azt mutatták, hogy az üzemi fogyasztás (energia, víz, vegyszerek) rendkívül alacsony szinten stabilitálódott: A mért értékek körülbelül 35 %-kal a MEIKO brosúrában nevezettek alatt voltak!