Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  TÜV Rheinland, Köln

  A szalagos továbbítású mosogatógép eleget tesz a TÜV Rheinland minőségi elvárásainak

  TÜV Rheinland, kívülről

  Akár az ipar, a közlekedés, a fogyasztói áruk, vagy hasonlók területén: a TÜV Rheinland székhelyén, Kölnben, több, mint 2.000 munkatárssal a műszaki berendezések vagy termékek biztonságos és hatékony üzemeltetésének szenteli magát. A minőségre kifelé és befelé is ügyelünk, „konzervatív, és egyúttal modern vállalatként látjuk magunkat, hagyománnyal és értékekkel“, mondja Miguel Contreras Főszakács, aki a kiemelkedő kulináris élményekért felel a TÜV Rheinlandnál. Valamennyi beszállítónktól elvárjuk, hogy hitelesítettek legyenek, és hogy termékeik magas minőségi mércének feleljenek meg.

  Ezért lett a mosogató helyiség most M-iQ szalagos továbbítású mosogatógépekkel felszerelve, beleértve a GreenEye-Technology®-t is.

  „A GreenEye mindenképpen ésszerű döntés“, mondja Contreras Úr.

  „A GreenEye-Technology®-t az ételkiosztás első és utolsó fél órájában használjuk, mert a mosogatnivaló mennyisége ekkor még minimális. Mégis megéri, mert ilyenkor csupán egy sort kell megraknunk, és így napi egy órán át a szokásos energia-, víz- és mosogatószer mennyiségnek csupán felét használjuk el“.

  „Főként a mosogatógépek úgymond az "ütőereink", hiszen ha ezek kiesnek, akkor teljes a vészhelyzet“, hangsúlyozza M. Contreras, a gépek műszaki állapotára figyelmeztetve. Majd folytatja:  „Az M-iQ márkájú mosogatógépek úgy mennek, mint egy megbízható luxusautó."

  "És a hangszintet illetően is fényévekkel feljettebbek ezek a gépek. A gépek rendkívül csendesen mennek, ami a helyiség klímáját és a munkakörnyezetet pozitívan befolyásolja. Csak dicsérni tudom a Meiko-t – a tanácsadástól és tervezéstől kezdve, a mosogatástechnikán át, egészen az elsőoszályú szervizig, amelyet a leverkuseni Meiko üzemi képviselet végez. Teljesítményük csillagos ötös!“