Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  University of Minnesota, USA

  A gazdaságos és környezetbarát M-iQ szalagos mosogatógép költségeket takarít meg

  University of Minnesota épületek

  A teljes campuszon több, mint egy tucat mosogatógép található

  A University of Minnesota-Twin Cities az Egyesült Államokban, Minneapolisban található Minneapolis és St. Paul "ikervárosok" közérdekű kutatóegyeteme. Ez a legnagyobb campus a teljes „University of Minnesota System“-ben, és a 2012/2013-as tanévben 51.853 hallgatóval az Egyesült Államok hatodik legmagasabb hallgatói számával büszkélkedhetett.

  A teljes campuszon több, mint egy tucat mosogatógép található. 2013-ban szerelte be az egyetem az első M-iQ szalagos mosogató rendszert, azzal a céllal, hogy az a korábbi konkurrens termékhez képest évente csaknem 4000 USD-t takarítson meg. A becsült megtakarítás itt egy 266 napos tanév felhasználási és teljesítményi átlagértékein alapult.

  „Új gépek és berendezések vásárlásakor ezért mi mindig odafigyelünk a gazdaságosságra“

  Nelson Hard Vállalkozási Ügyintéző hozzáteszi emellett: „Az „energiatakarékosság“ a teljes egyetem számára központi fontosságú téma. Új gépek és berendezések vásárlásakor ezért mi mindig odafigyelünk a gazdaságosságra. A MEIKO tényleg nagyon lenyűgözött. Tőlük és még egy másik gyártótól szereztünk be ajánlatot, és az energiafelhasználási értékek alapján a technikusaink egyértelműen úgy látták, hogy a MEIKO felára már körülbelül egy év alatt kifizetődik.

  És ebbe még bele sem számolták a folyamatos megtakarításokat a mosogatószer, a víz, valamint az elfolyó víz területén, amelyekkel összességében még hamarabb megindul a megtakarítás. Pénzügyi szempontból szupernek tartom, hogy az M-iQ szalagos mosogató berendezés vizet és elektromos erőt takarít meg. Mindenek előtt azonban a környezetbarátsága nyűgöz le. Minden vizes üzemű gépnek takarékosan kellene bánnia ezzel a forrással.“