Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Közétkeztetés ikon

  Vattenfall, Hamburg

  A szalagos mosogatógép növeli a hatékonyságot az energia-, mosogatószer és vízfelhasználás területén

  Vattenfall Energie Hamburg

  Itt az M-iQ szalagos mosogatógép kerül bevetésre, és a GreenEye-Technology®-nak köszönhetően ez csökkenti az energia-, mosogatószer és vízfelhasználást.

  Amilyen nagy a gasztronómia iránti elismerésünk a Vattenfall energiakonszernben (Facility-Manager: ISS VSG GmbH), olyan nagy a napi mosogatnivalónk mennyisége is: a Meiko innovatív mosogatástechnikája – az új GreenEye-Technology®-val ellátott M-iQ szalagos mosogatógép – a Vattenfallnál a ragyogó eredményt kulcsa.

  Az új M-iQ szalagos mosogatógép generációja a „GreenEye-Technology®“-val tovább növelt hatékonyságot tesz lehetővé az energia-, mosogatószer és vízfelhasználás területén. Ugyanis az intelligens technológia felismeri az edények közötti hézagokat a szállítószalagon. Automatikusan reagál ezekre, és csak ott végez (fényesítő-) öblítést, ahol valóban edény található. A kijelzőn a zöld színű jelek mutatják, hogy melyik sorba, illetve szalagra lehet rakodni az edényeket. „Ennek a technológiának köszönhetően az eddigieken felüli megtakarítási potenciálunk ketszámjegyes kategóriájú.“, utal B. Böttel (Regionális Vezető, Facility ISS Hamburg) a „GreenEye“ technológia előnyeire.

  És közben a mosogató menetek alapszerkezete megmaradt, a gépfelépítés majdnem azonos az előzővel, és az megrakási rendszer is azonos maradt. „Az egyedüli ami változott, az a berendezés“, hangsúlyozza B. Böttel. „A tányérok egymás mögé, és nem egymás mellé kerülnek a sorra. Ezt a kollégák is megértik, és ennek megfelelően kezelik a szalagos mosogatógépet. A GreenEye-Technology®-val ellátott M-iQ a mosogatástechnika csúcsa.“