Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Vodafone GmbH

  A használt edényeket mozgató vízszintes és függőleges továbbítástechnika bevetés közben

  Vodafone Düsseldorf

  A telekommunikációs terület egyik legnagyobb vállalata a Vodafone GmbH, amely körülbelül 11.000 mukatárssal és csak Németországban 9,6 milliárd euró forgamommal Európa legjelentősebb telekommunikációs szolgáltatói közé tartozik. A Düsseldorfban található németországi vállalati központban körülbelül 5.000 munkatárs foglalkozik mobiltelefon-, vezetékes telefon-, internet- és szélessávú szolgáltatással, azzal a céllal, hogy a vállalat vezető innovációs pozícióját biztosítsák a telekommunikációs piacon. Az idén márciusi új Vodafone campusz cégközpontba költözés óta Vodafone-nál egy új étkeztetési kencepciót vezettek be.

  Az üzemi étteremben a nyitvatartási idő alatt három használt edényt begyűjtő szalag fut teljes bedobással. A továbbítási technika kifinomult, és mind vízszintes, mind pedig függőleges igányban futó továbbítási utakon alapul, amelyek egyenesen a mosogatóhelyiségbe vezetnek.

  A szállítási folyamat közben a rendszer áthalad a különböző épületszinteken. Ez alatt a használt edény szállítás az étterem teteje alatt, zárt alagutakban halad. A különböző szállítószalagok összevonásokkal és váltófunkciókkal egy egyenes vonalon a mosogató konyhába vezetnek.

  Mivel a szállítási folyamat, valamint az összevezetés az alagútrendszeren belül történik, itt a maximális üzemi biztonság a legfontosabb szabály. A MEIKO-ra mint gyártóra nem véletlenül esett a választás, hiszen a kifinomult technológiával és megfigyelőberendezésekkel rendelkező, nagy komplexitású továbbítórendszerek létrehozásában az offenburgi vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik.

  És persze a beszerelt mosogatógépek is sokat kínálnak. Öt beszerelt M-iQ szalagos továbbítású mosogatógép bírkózik meg az étkeztető egységekben keletkező használt edényekkel, valamint a konyhából érkező, ételkészítés során keletkezett mosogatnivalóval.

  A gépek kifejezetten forráskímélően dolgoznak. Jelentősen hozzájárulnak a teljes konyhai üzem gazdaságosságához, és nem csupán ragyogó mosogatái eredményről gondoskodnak: előfeltételük annak, hogy Branislav Cucic 90 fős csapatával csúcsidőkben is a gasztronómiai fő feladatokra fókuszálhat.