Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  STIRLING MODERN SKÓT KÖZÉPISKOLÁJA

  A magas hőmérsékletet és a párás levegőt meg kellett szűntetni a mosogatási területen a munkakörülmények javítása érdekében.

  A Wallace High School egy modern skót komprehenzív középiskola, mely Stirling központjában található, körülbelül 950 diákkal, tanári karral és kiegészítő személyzettel. A Wallace High egyben az első skót sportiskola, mely elkötelezte magát a tehetségfejlesztés és a diákok támogatása mellett a labdarúgás, a rugby, az úszás, a tánc, valamint a kosárlabda területén

  Az iskola kiöregedett mosogatógépe (egy másik gyártótól) 2018-ban elérte élettartama végét - magyarázza Helene Roebeck, a stirlingi városi tanács beszerzési megbízottja

  "Be kellett szereznünk egy új mosogatógépet, és meg kellett oldanunk néhány problémát, melyet a régivel tapasztaltunk, különösen a hőfejlődéssel kapcsolatban a mosogató helyiségben - állítja Roebuck. A Wallace High élelmezési felügyelője, Zoe Brown a stirlingi városi tanáccsal és a FES FM-mel egyetértésben választotta az UPster K M250-es típusú tálcás mosogatógépet a MEIKO-tól. A FES FM látja el a berendezések kezelését a stirlingi középiskolák számára és biztosítja a mosogatógépek karbantartását a garancia lejárata után.

  Az új gép előnyeit, a gyorsabb és alaposabb mosogatást a konyhai személyzet élvezi. Emellett azonnal megoldotta a hőmérséklettel kapcsolatos problémákat is a mosogató helyiségben a csúcsidőben elért akár 40° C-ról, sokkal kellemesebb, 22°C-ra csökkent a környezeti hőmérséklet.

  A MEIKO partner kiskereskedője, James Scott & Sons által irányított projekt keretében, 2018 augusztusában, a nyári szünetben a MEIKO K-M250-as gép otthonául szolgáló mosogató helyiség padlóját, falait és mennyezetét új burkolattal látták el.

  A MEIKO tálcás típusú K-M250-es mosogatógépe saját környezetét is képes kezelni, mivel beépített hővisszanyerő rendszerrel működik. Ez a mosogatógép körüli forró levegőt és gőzt újrahasznosítva előmelegíti a bejövő hideg vizet. Csökkenti a szellőztetés terhelését is a mosogatási területen, ami azt jelenti, hogy a mosogatógépeket olyan területekre is el lehet helyezni, melyek korábban nem feleltek meg erre a célra, mint szűk sarkokba vagy az ideálisnál kisebb belmagasságú helyiségekbe. Azonnal észlelte az új tálcás típusú mosogatógép nagyobb teljesítményét.

  "Sokkal gyorsabb, a mosogatás most egy órán belül elkészül a korábban szükséges 80 perccel szemben."

  A tálcás típusú mosogatógép kezeli a diákok tányérjait, evőeszközeit és tálcáit, valamint az egyéb konyhai eszközöket, mint serpenyőket, fazekakat és edényeket. 

  Zoe Brown azt is észrevette, hogy a mosogatógépet könnyebb tisztítani öntisztító programjának, valamint a kék színkódos alkatrészeknek köszönhetően. Egyszerűbb működtetni is, hiszen az érintőképernyő ikonjairól minden érthető, és a mosogatószer fogyasztás is a felére csökkent.

  A legszembetűnőbb fejlődés, amit Zoe és csapata észlelt, a mosogató helyiség hőmérsékletének csökkenése mellett a szárítás javulása volt.  Az evőeszközök, tányérok és tálcák azonnal megszáradnak, ahogy kilépnek a gépből, ami szintén gyorsítja a munkát.