Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  Bronson Battle Creek Hospital

  Megbízhatóan teljesíti az állandó üzemeltetést: M-iQ mosogatógép Michiganben

  Bronson Battle Creek kórház

  A MEIKO mosogatógép nem csupán a legjobb megtakarítási potenciált biztosította, hanem még abban is segített, hogy a mosogató helyiséget hatékonyabb munkakörnyezetté tegyük

  Ez a kórház a Bronson Egészségügyi Rendszer része, és több, mint 200.000 emberért felelős Dél-Közép Michiganben. Csaknem 9.000 munkatárs látja el a betegeket és azok családját teljes Dél-Kelet Michiganben és Észak-Indianában.

   

  2014-ben vásárolt a klinika egy új M-iQ mosogatógépet, miután a MEIKO ajánlatát összehasonlították egy másik nagy gyártó ajánlatával. A MEIKO nem csupán a legjobb megtakarítási potenciált biztosította, hanem még a mosogatóhelyiség hatékonyabb munkakörnyezetté alakításában is segített.

  Két évvel később John Fear, Étel- és Táplálkozási Szolgálati Vezető, a következőképpen értékelte az új mosogatógépet.

  Mennyiben múlták felül elvárásait termékünk, szervizünk és vállalatunk?

  A: Lenyűgözőnek tartom, hogy a gépek reggel 7 órától este 9 óráig teljesíteni tudnak, napi 14 órán át, és heti 7 napon. Eleinte ugyan volt egy-két technikai probléma, de a gépnél még sosem volt állásidő.

  Mi lepte meg, vagy minek örült leginkább a vállalatunkkal folytatott együttműködés kapcsán?

  A: Az, hogy azok azok az elemek, amelyeket a munkanap végén meg kell tisztíani, kékre vannak festve. Ez megkönnyíti a műszak végi tisztítási munkát. A MEIKO gép rendkívül megbízható.

  Szeretne ezen felül még valamit hozzátenni?

  A: Azt, hogy a kezelőszemélyzet nagyon lelkesen fogadja a gépet. A kezelés egyszerű, a gépet könnyű tisztítani, és a napi háromszor előírt hőmérséklet-mérés teljesen problémamentes.

  Eleinte voltak kételyeink, hogy egy ennyire messze található gyártóval milyen lesz az együttműködés, de volt egy helyi vállalat, amely a MEIKO mosogatógépeken végzendő munkákra vonatkozó megfelelő minősítéssel rendelkezett.

  A MEIKO még egy továbbképzést is szervezett a Bronson kórházi beszállítóinak a helyszínen, Nashvilleben.
  Mindig, ha a Bronson Hospitalnak a MEIKO géphez az ügyfélszolgálatra volt szüksége, a MEIKO ügyfélszolgálati részlege utánajárt az ügynek, hogy így biztosítsa, hogy a gép kifogástalanul működjön, és minden problémát megoldjanak.

  Volt egyszer egy ismételten fellépő problémánk a gép egy szelepével. A németországi technikusok engedélyeztek egy olyan alkatrészt, amely nem MEIKO gyártású volt. Ha ezt az alkatrészt Németországban kellett volna gyártani, majd az Egyesült Államokba küldeni, a javítás sokkal tovább tartott volna. Az ügyféltámogatás jó volt, és az utószolgálat is. A Bronson Hospital minden javítással elégedett volt.

  Ezt a magas szolgáltatási szintet a legtöbb gépgyártó nem éri el.

  "Ha valaha újra egy ilyen méretű gépre lesz szükségem, mindenképpen megint MEIKO-t fogok venni."

  A Bronson Battle Creeket az Egészségügyi és Kórházi Egyesület kitüntetésben részesítette az "Operation Fit" programja miatt,


  amely egy iskolai kezdeményezés a gyermekkori elhízás ellen Calhoun Countyban. A programm számos tevékenységet foglal magába, amelyek a tanulók egészségét segítik elő, többek közt reggeli testmozgást, a tanteremben reggelizést, strukturált szüneteket és "agyi pihenőidőt".

  A tanárok ezekhez a tevékenységekhez speciális felszerelést kapnak, amelyek segítségével a gyerekeket megfelelő táplálkozásra és egészséges tevékenységekre tanítják. Mind a foglalkoztatottak, mind pedig a családok jelen lehetnek az egészséges főzésről szóló bemutatókon.