Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  Chaim Sheba Medical

  A MEIKO sikeresen végezte el a mosogatógép-cserét teljes mosogatási üzem közben.

  Chaim Sheba Israel

  Nyga Chef, a MEIKO izraeli képviselője számára a kihívás abban rejlett, hogy a mosogatási üzemet fenn kellett tartania

  A Tel HaShomerben található Chaim Sheba Medical Center, ami Tel HaShomer Hospital néven is ismert, Izrael legnagyobb klinikája, és csaknem minden orvosi szakirányt lefed.

   

  Nyga Chef, a MEIKO izraeli képviselője számára a kihívás abban rejlett, hogy a mosogatási üzemet fenn kellett tartania, miközben lecserélte a meglévő "forgókosaras" mosogatógépeket az újakra – és mindezt egy több, mint 6000 személyt foglalkoztató és 1.850 betegágyas kórházban.

  A kórház a kiíráshoz a Systhema Global Foodservice Consultants céggel működött együtt, amely Izraelben az egyik vezető tanácsadó cég élelmiszerszerviz területén, valamint Ori Lief FCSI-Tanácsadóval, aki a cég Design Részleg Menedzsere.

  A kiírás különösen hangsúlyozta, hogy a mosogatási üzemet tilos megszakítani az átállás közben.

  Egy mosogatógépnek mindig aktív állapotban kellett lennie!

  Egy, az Izrael Központi körzetében található, egyszerre 1.100 étkezést felszolgáló Agadata-Díszterembe tett látogatás járult hozzá ahhoz, hogy a kórház meggyőződött az M-iQ szalagos mosogatógépek minőségéről.

  Nyga Chef, a MEIKO és a Systhema együttműködésük folyamán arra a következtetésre jutottak, hogy a leghatékonyabb konstrukció egy a tálcavisszavezetéshez bevetett 360 fokos forgókosaras rendszer, valamint két MEIKO M-iQ szalagos továbbítású mosogatógép kombinációja lenne.

  A beszerelés és a beüzemelés csupán négy nap alatt megtörtént, egy hétvégén. A folyamatot videón rögzítettük, és feltettük a YouTube-ra:

  https://www.youtube.com/watch?v=bKX1EHLAxb8

  A két MEIKO szalagos mosogatógépet úgy terveztük, hogy Sabbatkor segítsék az üzemet. Az egyik gép 750 mm széles, a másik pedig extra széles szalaggal (980 mm) lett ellátva.

  Az M-iQ szalagos mosogatógép rugalmas tervezése és nagy bevezetőmagassága miatt a legjobb választás bárminemű kórházi edény, tartálydoboz és tálca mosogatásához.

  Dror Nuri, a Tel HaShomer Ételelosztási Központjának Vezetője: "A MEIKO gép beszerelésével a teljes mosogatótér fejlődésen ment keresztül. Hirtelen több helyünk lett, és csökkent a zajszint is.

  Az M-iQ szalagos mosogatógép jelentősen javította a munkakörülményeket. A régi kiemelőrendszer már nem bírta a régi mosogatógép által termelt hőt és nedvességet. Ez a probléma mára meg lett oldva.“

  Ori Lief, FSCI-Tanácsadó, hozzáteszi: „A MEIKO-val és Nyga Cheffel szerzett korábbi tapasztalataim fényében a gyors és professzionális beszerelés, valamint az M-iQ gépek egyedülálló alapossága nem lepett meg.“