Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Glan Clwyd Hospital

  A MEIKO ügyfélszolgálata „nagy előny“ a Glan Clwyd kórház számára

  A nagy előny a MEIKO műszaki támogatása által kínált ügyfélszolgálat volt.

  A Glan Clwyd kórház körülbelül 700 ágyas, és egy 7 éves felújítás utolsó fázisában van, amely során többek közt egy a Lockhart Catering Equipment által tervezett és felszerelt új konyhaberendezést is kapott, beleértve egy mosogató helyiséget is.

  Maga a mosogató helyiség több nagy méretű ablakkal rendelkezik, amelyek egy parkosított udvarra néznek, és a teret bőségesen elárasztják természetes fénnyel.

  A kórház mosogató helyisége három mosogatógéppel van felszerelve – egy szalagos mosogatógéppel, egy lábosmosogató géppel és egy kosaras továbbítású kettős mosogatógéppel, melyek mindegyike hővisszanyeréssel működik, és szortírozással rendelkezik. A MEIKO áprilisban szerelte be, és üzemelte be őket, amivel egy más gyártó 18 éves szalagos rendszerét váltották le.

  Peter Bell, a Glan Clwyd Kórház Catering Vezetőhelyettese magyarázza: „ A MEIKO nyerte a kiírást, mert az optimalizált környezetbarátságra és a teljes gép élettartamra érvényes gazdaságossági elvárásainknak meg tudott felelni, valamint azért, mert a MEIKO egyúttal elsőosztályú ügyfélszolgálatot kínál.

  Karl Berry catering vezetőnk dél-walesi kórházak látogatásakor kapott őszinte visszajelzéseket a MEIKO ügyfélszolgálatára vonatkozóan.

  A kórházban már használtunk kalapos és pult alatti MEIKO mosogatógépeket, így tudtuk, hogy milyen gyorsan és jól reagálnak. A nagy előny a MEIKO-nál a MEIKO műszaki támogatása által kínált ügyfélszolgálat volt.“

  Mind a DV270.2-es kalapos mosogatógép, mind pedig a DV200.2-es kosaras továbbítású kettős mosogatógép AirConcept hővisszanyerő rendszerrel van felszerelve, amely a fennmaradó hőt és a gőzt a beáramló hidegvíz előmelegítésére újra felhasznosítja, és így csökkenti a gép szellőztetési igényét.

  Az M-iQ szalagos továbbítású mosogatógépnél a távozó levegőt hátulról előre vezetik; a mosogató menetből származó forró levegőt és a gőzt a gép elejébe vezetik, ahol az a mosó- és előmosogató menetekben a tartja a hőmérsékletet. Ez energiát takarít meg, és csökkenti a forró távozó levegő mennyiségét. A helyszíni konfiguráció és bevetési körülmények függvényében a távozó levegő mennyisége így akár 90 %-kal csökkenthető!

  A kosaras továbbítású kettős mosogatógép ezen túl a MEIKO GiO fordított ozmózisos vízelőkészítőjével működik, ez pedig csillogóan tiszta eredményeket hoz, ami különösen az evőeszközökön és a poharakon látható: úgy néznek ki, mintha csak kézzel lettek volna polírozva. Ekozben egyúttal az öblítő, mosogató és egyéb vegyszerek, mint például tisztítószerek és fényöblítők, felhasználását is csökkenti.