Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  A Huddersfield Royal Infirmary az M-iQ szalagos mosogatógép mellett döntött

  A MEIKO szalagos mosogatógépe segít a környezeti teljesítmény javításában

  Huddersfield Royal Infirmary

  „Törekszünk környezeti teljesítményünk javítására” – jelenti ki Andrew Donegan, Head of Catering, Calderdale and Huddersfield Foundation Trust. „A pályázat és a kiértékelési folyamat számos beszállító tanúsítványait ellenőrizte, beleértve műszaki ügyfélszolgálatukat is, és a választásunk végül a MEIKO vállalatra esett. Az is sokat segített, hogy a YouTube-on megnézhettünk néhány videót a MEIKO M-iQ mosogatási koncepcióról, és megismerhettük a működését.

  A személyzet nagyon elégedett az új géppel, különösen hogy csuklópántos ajtókkal működik a hagyományos felemelhető ajtók helyett, ami nagyban megkönnyíti a tisztítást és a rendszeres karbantartást. Műszaki szempontból tetszik a szivattyúrendszer nagyobb védelme is, ami megakadályozza, hogy a kisebb elemek, például evőeszközök beszoruljanak a keverőlapátok közé, és kárt okozzanak.

  „És az a tény, hogy a gép nem lép működésbe, amíg a függönyök nincsenek a helyükön, biztosítja, hogy a megfelelő elhelyezésükkel a gép a lehető leghatékonyabban működjön, minimalizálva a mosogatás légterébe kilépő gőz és forró levegő mennyiségét.” 

  GŐZ: a Huddersfield kihasználja a szalagos mosogatógép gőzelvezetési előnyeit. Az M-iQ szalagos mosogatógép üzemeltetési költségeit bemutató ábra, amelyet a MEIKO UK bocsátott rendelkezésre, jól illusztrálja, hogy a gőz évi 3785 font megtakarítást jelent a kórház számára ahhoz képest, mintha közvetlen áramellátással biztosítanák a szalagos mosogatógép fűtését.