Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  John Flynn Hospital, Ausztrália

  Az M-iQ szalagos továbbítású mosogatógép a John Flynn kórházban minden elvárást felülmúlt

  John-Flynn_Hero

  „A legjobb ár-érték arány, megbízhatóság, elsőosztályú hírnév és megtakarítások az árammal és a vízzel"

  Ez csak néhány ok a sok közül, amelyek miatt a John Flynn Hospital számára a MEIKO a legjobb választás az üzemi mosogatógépek közül”, mondja George Stewart, Központi Szolgálati és Étkeztetési Vezető.

   

  A John Flynn Hospitalt a Ramsay Health Care üzemelteti. Egy 2014. júliusában Ausztrália legnagyobb közhasznú betegbiztosítója által végzett véleménykutatás szerint a John Flynn Hospital az ország legjobb öt klinikái közé tartozik. A Tugunban, a queenslandi „Gold Coast“ déli végén fekvő klinika több, mint 326 ággyal és egy akut orvosi részleggel rendelkezik.

  Stewart folytatja: „Az itteni mosogatórendszer alaposan igénybe van véve. Naponta 4.000-5.000 edényt és evőeszközt, valamint tálcát mosogatunk. Ehhez jön még más mosogatnivaló is, más klinikai területekről. Amikor frissen elkezdtem dolgozni ebben a pozícióban a John Flynn Hospitalnál, három ajánlat feküdt az íróasztalomon három mosogatórendszerről.

  A MEIKO ajánlata messze a legjobb volt.

  Számos klinikát látogattam meg, amelyekben mindhárom forgalmazó rendszerét láthattam. A két másik cég rendszere nem győzött meg. Azonban a queenslandi Logan Hospital M-iQ mosogatógépeket is taralmazó MEIKO rendszerét, ami ugyan akkor már egy éves volt, makulátlan állapotban találtam. Mintha előző nap lettek volna beszerelve.

  A kezelőszemélyzet egyértelműen elégedett volt a géppel. Mindezen felül jönnek az energiaköltségre vonatkozó megtakarítások, és a tény, hogy a befektetés kifizetődik. Már más kórházakban dolgozó kollégáknak is mondtam: a beszerzési ár ugyan valamelyest magasabb, de hosszútávon megtérül.“

  Az M-iQ gépeknél kábelmentes hőmérséklet-ellenőrzéseket végzünk, amelyek a nap 24 órájában egy számítógépre lesznek továbbítva

   

  „Mi az M-iQ mosogatógépeket és az FV fazékmosót használjuk a főkonyhákon, valamint az FV 40.2 típusú gépeket az osztályokon már egy-három éve. Aktuális stratégiánk, hogy az osztályokon teljes mosogatógép-állományunkat MEIKO gépekre cseréljük, mert a jelenlegi gépek már meglehetősen elhasználnódtak.

  Az automata hőmérséklet-szabályzás biztosítja, hogy a gépek csak a megfelelő hőmérséklet elérése esetén kezdjék a mosogató programot. Ez kitűnően illik a mi HACCP koncepciónkhoz. Az M-iQ gépeknél kábelmentes hőmérséklet-ellenőrzéseket végzünk, amelyek a nap 24 órájában egy számítógépre lesznek továbbítva.

  A MEIKO-ra váltással az üzemi költségeinket, valamint az áram- és vízhasználatunkat több, mint 50 %-kal csökkentettük.

  Munkatársaink teljesen le vannak nyűgözve a gépektől: egyszerű a gépkezelés és -tisztítás, és a biztonsági funkciók is jól átgondoltak.
   

  A MEIKO kitűnő szervizének egy példájaként egy nagy mosogatógép specifikációinak átállítását szeretném felidézni: A szokásos két szellőztető helyett a MEIKO ennél a gépnél egyetlen szellőztetőt épített be, amely magasabb teljesítménnyel rendelkezett, és így mi ennek köszönhetően a szárítási zónában értékes teret tudtunk megtakarítani.

  A MEIKO rendkívül megnövelte üzemi teljesítményüket, illetve megtakarításainkat, és egyúttal a lehető legjobb szervizt nyújtotta számunkra.“