Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  Kauniala Hospital

  A Kauniala kórház új szalagos mosogatógépének köszönhetően a klinika munkatársai végre mással tudnak foglalkozni.

  Kauniala Hero

  A mosogatógép öntisztító rendszerrel rendelkezik, amelyet a kezelő a műszak végén kapcsol be. Az öntisztítás csupán 15 percet vesz igénybe, és sokmindent jelentősen megkönnyít.

  Kauniala Hospital: A legtakarékosabb üzemi költségek, kevesebb munkatárs mellett. A Lars Sonck építész által fogyatékkal élő veteránoknak tervezett Kauniala Hospitalt 1910-ben gyógyintézetként alapították, és eredetileg Bad Grankulla névre hallgatott.

  1945 óta a finn háborús veteránok egyesületének („Disabled War Veterans‘ Association of Finland“) rehabilitációs klinikája. Becslések szerint 2015-re körülbelül 4.000 fogyatékkal élő háborús veterán lesz, és az egyesület egyúttal a feleségekről és özvegyekről is gondoskodik. A Kauniala Hospital egy idegklinika, amely fekvőbeteg-ellátást is kínál.

  Virpi Lepola Gasztronómiai Vezető felügyelte a B-M 54 V6P6 típusú M-iQ szalagos mosogatógép frissen végrehajtott beépítését. Így mutatja be az M-iQ szalagos mosogatógép választásához vezető okokat: „Öntisztító rendszerrel rendelkezik, amelyet a kezelő a műszak végén kapcsol be. Az öntisztítás csupán 15 percet vesz igénybe, és sokmindent jelentősen megkönnyít. Ezen felül még vizet is takarít meg, mert a mosogatógép kizárólag azt a vizet használja, ami már a belső térben van.

  Valamennyi, a kezelő által kiszerelendő rész kék színkóddal lett jelölve, ami a folyamatot jóval érthetőbbé teszi. Az mélytisztításkor a mosóvezetékeket igazán könnyedén lehet kiemelni.

  Az üzemi költségek a legolcsóbb konkurrens modell üzemi költségei alatt vannak, és az M-iQ-nak nincs szüksége beépített szellőztetőkalapra, ami csökkenti a légelvezetési kiadásokat.

  Ráadásul az M-iQ szalagos mosogatógép beszerelése óta egy munkatárssal kevesebbre van szükség, akit így mostmár más területen tudunk bevetni.“