Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  Marienhospital Stuttgart

  Beéptett beállító medencés mosogató a Marienhospitalban

  Nem csak a betegek elégedettségéről szeretnénk gondoskodni. A klinika igazgatása a gondozókra is ügyel.

  Az emberiesség és a szakszerűség találkozásakor születik az az orvoslás, amit az egyik ember ad a másiknak. És pontosan ez az elv, amelynek névjegyében a stuttgarti Marienhospitalban dolgoznak. Már több, mint 300 év telt el Vinzenz von Paul óta, akinek elveit a Marienhospital rendi nővérei és velük a több, mint 1.900 munkatárs ma is, követi: ma is „a szeretet a tett“ eszméjének megfelelően cselekszenek.

  A Baden-Württemberg tartományi fővárosának közepén egyházi alapon működtetett klinikát sokszor tűntették ki teljesítményeiért: 2012-ben a Focus folyóirat az intézményt az ország legjobb mellkasi központjai között sorolja fel, a Techniker Krankenkasse pedig 2011-ben a „Klinikus“ kitüntetésben részesítette – ezt olyan kórházaknak adják, amelyek minden területen kiemelkedő értékelést kaptak.

  De a Marienhospitalban nem csak a betegek elégedettségéről szeretnének gondoskodni. A klinika igazgatósága azért is ügyel az ápolásra ilyen erősen, mert a házat 1890-ban Irgalmas Nővérek kongregációja alapította Untermarchtalban  – sok évtizeden át maguk a nővérek vezették az ápolást. Ennek eredménye mára, hogy minden szoba azt a műszaki és építészeti szintet teljesíti, ami az ápoláshoz kívánatos.

  A Marienhospitalban kizárólag a MEIKO-ra bízták a beszállítást.

  A hosszútávú befektetések és átéptések célja, hogy a ház kizárólag egy-, illetve kétágyas szobákkal legyen felszerelve. Ezért például minden szoba TopLine beállító medencés mosogatóval lett felszerelve, amelyet a beteg mosdóba integráltak. Ez egyrészt egy magasabb higiéniai szintet biztosít, másrészt pedig az ápoló személyzet munkáját könnyíti, hogy így a betegek edényeit nem kell hosszú utakon egy nem tiszta típusú munkahelyiségbe vinni.

  A Marienhospitalban kizárólag a MEIKO mellett döntöttek beszállítóként. Ehhez a döntő érvek a gépek hosszú élettartama, a megbízható ügyfélszolgálat és a magasabb folyamatbiztonság volt, amelynek jegyében a gyógyászati terméknél nem engedik eltérő verziók beszerzését.