Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  Medanta kórház

  A nagy méretű indiai Medanta klinika bízik a MEIKO kórházi mosogatás-technikájában.

  MEDANTA HEART INSTITUTE

  "Nálunk betegeink egészsége és biztonsága az első. Ezeknél nem ismerünk kompromisszumot. Ezért döntöttünk a MEIKO mellett.“

  A Medanta kórház egy 174.000 négyzetméter nagyságú területen fekszik, és India egyik legnagyobb szakosodott kórháza.

  Gurgaonban, egy forgalmas városban található, Új-Delhi közelében. 2009-ben alapították, és kardiovaszkuláris, valamint thoraxsebészetre specializálódott.

  A klinka több, mint 1250 ággyal, több, mint 350 intenzív osztályos ággyal, 45 műtőteremmel és több, mint 20 különböző szakosztállyal rendelkezik. Különösen a külföldi betegek számára lett kialakítva, és ezzel teljes mértékben az „orvosi turizmus“ trenedjét képviseli. Az egész világról érkeznek ide betegek az elsőosztályú és megfizethető intézmények miatt. Infrastruktúrája megállja a helyét a különféle nemzetközi összehasonlításokban, és megfelel az ide érkező betegek elvárásainak, akik szív- és térdműtét matt, illetve ortopédiai, kozmetikai és szemgyógyászati beavatkozásokerét vagy fogászati kezelésekre érkeznek ide.

  A MEIKO szalagos továbbítású M-iQ mosogatógépe a kulisszák mögött is a legmagasabb tisztaságról és kitűnő fogyasztási értékekről gondoskodik. Dazu Deepak Batra, General Manager, F&B a Medanta klinikán - The Medicity:

  „A Medanta egy nagy méretű kórház, amely egy megbízható, jó minőségű mosogatórendszer nélkül nem képes működni. A MEIKO a szalagos szállítóberendezések területén a világ egyik vezető vállalata, és számunkra kézenfekvő megoldásnak bizonyult. Hiszen nálunk betegeink egészsége és biztonsága az első számú. Ezeknél nem ismerünk kompromisszumot."

  "Ezért döntöttünk a MEIKO mellett.“

  A Medanta klinkán a beszereléshez nem volt szükség extra elszívó- vagy szellőztető csatornára. Az M-iQ-ba beépített hővisszanyerő funkcióknak köszönhetően a mosogatótérben felszabaduló nedvesség minimális. Ennek köszönhetően az kellemesen hűvös marad, és nem terheli tovább a helyiség szellőztető berendezését.

  Az M-iQ gépek az elődjükhöz képest 33 %-kal kevesebb vizet és mosogatószert fogyasztanak, a magas nyomású mosogatórendszernek köszönhetően azonban mosogatási teljesítményük 30 %-kal jobb.

  Az M-iQ zseniális levegőkezelést és egy folyamatorientált hővisszanyerési modult kínál, amelyek által a közvetlen távozólevegő csatlakozás feleslegessé válik. A MEIKO M-iQ-ja ezzel optimális energiamérleget biztosít. Egy máig világszerte egyedülálló szűrőrendszer gondoskodik a gép öntisztításáról. A szivattyús fényező öblítés egyetlen töltésével a szennyeződés teljesen kivezetődik.

  Az M-iQ gépek az elődjükhöz képest 33 %-kal kevesebb vizet és mosogatószert fogyasztanak, a magas nyomású mosogatórendszernek köszönhetően azonban mosogatási teljesítményük 30 %-kal jobb.

  A folyamathőt a rendszer visszanyeri, és egy intelligens, három szintes energiaszabályzás segítségével újra felhasználja. A rendszer dinamikusan alkalmazkodik a hőelosztásban történt változásokhoz, hogy az energiafelhasználást így minimalizálja. A távozólevegő használata ingyenes energiaforrásként a fényező-öblítő menetből beérkező víz felfűtésére továbbá azt is lehetővé teszi, hogy így magas hőfokon fertőtlenítsenek, és mindezt a hideg víz bevezetése ellenére.

  A GiO fordított ozmózisos vízkezelő rendszer a beáramló vízben található szennyeződések akár 98 %-át eltávolítja. Szükségtelenné válik továbbá a beáramló víz vízkőtlenítése, ami a szokványos gépekben a gyakran megbízhatatlan és ráadásul nem hatékony vízlágyító berendezéseknél szokás.

  A GiO-technológia csillogóan tiszta eredményről gondoskodik: az elmosott tárgyak úgy néznek ki, mintha kézzel polírozták volna őket, ami különösen az evőeszközöknél és a poharaknál szembetűnő. Továbbá pedig az öblítő, mosogató és egyéb vegyszer felhasználását is csökkenti. Ez csökkenti a szén-dioxid lábnyomot, és konyhájának plusz zöld pontokat ad.