Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  Morriston Hospital

  A mosogatógép célja a Morriston kórházban: hosszútávú megbízhatóság és hatékonyság a mosogató helyiségben

  A MEIKO mellett egy kiírási folyamat során döntöttek, amelyen három különböző beszállító vett részt.

  A 750 ágyas Morriston kórházba a nagy-britanniai Swanseaben egy MEIKO M-iQ B-M54V8P8 típusú szalagos mosogatógépet szereltek be, amely óránkénti kapacitása 3000 tányér, 2 perces kontaktidővel.

  A kórház egy másik gyártó mosógépét volt kénytelen lecserélni. A MEIKO mellett egy kiírási folyamat során döntöttek, amely során három különböző beszállítót hasonlítottak össze.

  „A MEIKO bizonyult a legjobb döntésnek, mind a megbízhatóság, mind pedig a kitűnő műszaki szerviz és támogatás szempontjából“, magyarázta Chris Rogers, a Morriston kórház Élelmiszerszolgálati Vezetőhelyettese.

  „A gépet a kórház első emeletére szerelték be, és a padló védelme, illetve a jobb lefolyás érdekében egy speciális talpazatra helyezték fel. A gép kisebb, mint az előző, problémamentesen megbírkózik a mosogatnivaló adaggal, és kitűnő eredményeket produkál.

  A MEIKO műszaki szervize gyorsan el tudta hárítani az új mosogatógép beüzemelésekor fellépő akadályokat – telefonhívásunk után 24 órán belül itt voltak a helyszínen.“