Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  A Princess of Wales kórház dicséri az M-iQ áthaladó rendszerű mosogatógép ergonómiáját

  Az új M-iQ áthaladó rendszerű mosogatógép-rendszer egy másik gyártó régi mosogatógépét váltja fel

  A bridgendi Princess of Wales kórházba egy MEIKO M-iQ áthaladó rendszerű mosogatógép-rendszert építettek be, mely felváltja egy másik gyártó már elavult mosogatógépét. A mosogató részleg reggel 6:00 órától este 7:30 óráig üzemel, és nem csupán a kórházból kap mosogatnivalókat, hanem az étteremből is, mely naponta 4–500 adag ételt szolgál fel a látogatókból, az egészségügyi személyzetből és a képzésen lévő egyetemi hallgatókból álló vegyes vendégkörnek.

  A catering services manager, Michael Jefferies elmondása szerint az előző mosogatógép cseréjét célzó pályáztatási eljárás során részletesen megvizsgálták minden egyes ajánlat környezeti hatásait, beleértve a víz-, a tisztítószer- és az energiaköltségeket, valamint a folyamatos üzemeltetési költségeket is. Az értékelési folyamatba referencia helyszíneket is bevontak.

  „A MEIKO pályázati dokumentációja jelentős körű és mélyre ható műszaki információt tartalmazott. Röviden: a MEIKO által adott megoldások minősége minden versenytársáét felülmúlta.

  „További értékelést jelentett a referenciahelyszínek pozitív visszajelzése, melyek között ott volt a Royal Glamorgan kórház is. Az ott tett látogatásból és saját berendezéseinkből és átadási folyamatainkból is tudjuk, hogy a MEIKO mérnökei rendszerint a hívást követő 4 órán belül a helyszínre érnek, és bármilyen javítási igény merüljön fel, minden szükséges anyag, szerszám megtalálható furgonjukban.

  „Egy másik kiemelt tényező az volt, hogy a berendezés napi karbantartásával mennyi időt kell eltöltenünk. Az új generációs mosogatógépek ergonómiája jelentősen javult; az üzemeltetésük leegyszerűsödött, a komponensek kék színkódolása pedig leegyszerűsíti a napi tisztítást. Az pedig, hogy az ajtók nem felfelé, hanem kifelé nyílnak, nagy segítség a személyzet számára, mert nem kell többé emelgetni. 

  „Az már csak hab a tortán, hogy a MEIKO helyi értékesítési igazgatójától, Malcolm Pumford úrtól és a helyi értékesítési menedzsertől, Craig Collins úrtól annyi oktatást kaptunk, amilyenre és ahányszor csak szükségünk volt rá.

  „Itt tényleg minden simán ment!”