Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  Royal Devon & Exeter Hospital

  Két okból választottunk éttermünkhöz ismét egy MEIKO gépet

  Royal Devon & Exeter Hospital

  "A MEIKO a megbízhatóságával győzött meg minket. Az előző (MEIKO) gépet 12 éven át használtuk az étteremben, heti 7 napon, 12 órás műszakokban."

  A Royal Devon and Exeter Hospitalban az étkeztetési szolgálat hetente körülbelül 14.000 adag ételt szolgál fel, az év 365 napján működik, napi 15 órán át, és több, mint 140 teljes- és félmunkaidős munkatársat foglalkoztat.

   

  A betegétkeztetés elsősorban a Royal Devon and Exeter Hospital Wonfordban és Heavitreeben található intézményeit látja el. A fő kórházban két nagyméretű mosogatórendszer található. Mindkettő MEIKO. Az egyik a betegétkeztetés edényeit, a másik pedig, amit mostanában cseréltünk le, a fő étteremben 7 és 20 óra között használt edényeket tisztítja.

  Shirley Jones Betegellátási Szervizmenedzser a Royal Devon and Exeter Hospitalban. „Két okból választottunk éttermünkhöz ismét egy MEIKO mosogatógépet.“

  „A MEIKO elsősorban a kórházi használatra vonatkozó megbízhatóságával győzött meg minket. Az előző gép az étteremben 12 éven át, heti 7 napon, 12 órás műszakokban ment." Az étteremben 300  főnek van hely, és napról napra több, mint 500 melegételt szolgáunk fel, valamint ezen felül snackeket és szendvicseket.

  E mellett pedig van egy másik, ugyanennyire megbízható MEIKO mosogatógépünk is, amelyet a betegétkeztetésnél használunk, és amely 31 állomást lát el. A MEIKO különösen megbízható márkának bizonyult.

  Másodsorban pedig a MEIKO eladás utáni ügyféltámogatása egyszerűen kitűnő. Ha netán egy probléma merülne fel, és az egyik mosogatógéphez szerelőt kell hívnunk, akkor a szerelő azon nyomban itt is van a helyszínen. Vagy már aznap, de legkésőbb másnap.

  Egy ilyen méretű kórházi üzemnél a megbízható gépek és az elkötelezett műszaki szerviz felbecsülhetetlenül értékes. Ahogy a mosogatógépek korosodnak, egyre gyakrabban van szükség műszerészre. A MEIKO szervizmérnökével tegeződünk. Campbell valóban az élvonalban van a szakmájában. Amint jelentünk egy zavart, ő gyorsan reagál. Nála vannak a megfelelő pótalkatrészek, és a megfelelő szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy megoldja a problámákat, mi pedig tudjuk, hogy műszaki szempontból a lehető legjobb kezekben vagyunk.“