Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Kórház

  Veruno Scientific Institute

  Az M-iQ óriási fejlődést hozott a munkakörülményekre vonatkozóan

  Veruno Scientific Institute

  Az M-iQ-val mind a munkakörülmények, mind pedig a fogyasztás rengeteget javult. 5 év elteltével a befektetés megtérült.

  A „Fondazione Salvatore Maugeri“-t 1965-ben hozták létre ergoterápiai klinikaként. Az alapítvány célja egyrészt a munkahelyi egészség és biztonság elősegítése, amelyet a gyártási folyamatok során fellépő és ismert kockázatok aktív megelőzésével érnek el. Másrészt pedig az alapítvány a munkaképtelenséggel élőket támogatja a társadalmi életbe visszatérés során nyújtott segítséggel és a testi fogyatékosságok megelőzésével. Az alapítvány országszerte számos intézménnyel, klinikával és prevenciós szolgálattal működik együtt. Kezelési központok Lombardiában, Ligúriában, Piemontban és Agrigentben találhatók, prevenciós szolgálatok pedig környezet- és munkahigiéniai laborok formájában Páviában, Casano delle Mugében (Bari) és Páduában.

   

  Az „Istituto Scientifico di Veruno“ A Stiftung Salvatore Maugeri része, és 1972-ben nyílt meg. Az összesen 315 ágyas intézmény egy hivatalosan elismert tudományos gondozóintézmény (IRCCS), és magas szinten szakosodott rehabilitációs klinikaként nemzeti jelentősségű. Az intézmény négy kórházi részleggel és kilenc szakosodott gondozási részleggel rendelkezik. A nagy komplexusban heti 5.400 étkezést szolgálnak fel.

  Donatello Rinaldi, aki 2011 óta a klinika Házmestere, jelentős tapasztalattal rendelkezik a műszaki tervezés és végrehajtás területén.  Amikor eljött az idő a mosogatóhelyiség átépítésére, különösen a következő elgondolás vezérelt minket:

  „A piacon található számos különböző megoldás közül a legnagyobb kihívást abban láttuk, hogy egy olyan megbízható terméket találjunk, amely különösen a mosogatóhelyiség munkaklímáját és logisztikáját is javitja. Ezzel kapcsolatban az
  M-iQ-ban mindent megtaláltunk.

  Ha az ember a legmegbízhatóbb és legjobb eredményeket hozó termékre vágyik, akkor a piacvezető mellett kell döntenie. Számunkra teljesen egyértelműen a MEIKO a megfelelő partner. A tény, hogy egy német termékről van szó, természetesen előny – a hibátlan és kis méretű kivitelezést nem is említve, ami nagy műszaki innovációs erőt tanúsít.“

  Mintent összevetve teljes mértékben ajánlani tudom az M-iQ-t, különösen azoknak, akiknek az eredmény és a megtakarítás fontos szempont.

  Rinaldi folytatja: „Itt szeretném hangsúlyozni, hogy a mosogató helyiséget fel se lehet ismerni – annyira megváltoztak az ottani körülmények. A mosogatóhelyiség mára sokkal higiénikusabb és tisztább. A hőkibocsátást minimalizáltuk, és hasonlóan a gép hangkibocsátását is. Munkatársaink továbbképzése után már csupán egy személyre volt szükség, akit gépkezelési szakembernek tanítottunk be. Ez valóban áttekinthető. Mára a teljes tisztítási folyamat ponosabban és szervezettebben zajlik le; a berakodás és kirakodás rendkívül egyszerű.

  Különösen a mosogatás eredménye emeli ki a MEIKO-t a számos konkurrens vállalathoz képest. Az M-iQ elsőosztályú tisztítási eredményeket biztosít, különleges csillogással, és ezen felül még víz-, tisztítás- és energiatakarékos is. A gép vásárlás utáni ügyfélszolgálata is verhetetlen. Nagyon kevés karbantartást igényel – csupán az előírásszerű tisztításhoz kell végrehajtani bizonyos műveleteket.

  Mintent összevetve teljes mértékben ajánlani tudom az M-iQ-t, különösen azoknak, akiknek az eredmény és a megtakarítás fontos szempont. A befektetés már négy-öt év alatt megtérült.“