Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  ikon inflight

  Alpha LSG

  A MEIKO nagy mértékű támogatást és szolgáltatást nyújt a légi ellátással foglalkozó vállalat számára

  A Heathrow-i Hestonban felállított új, 10 millió GBP összköltségű konyhai központtal az Alpha LSG új mérföldkőhöz ért a légi ellátás történetében.


  A telephely termelési kapacitása napi 76 500 étkezés, és összesen több mint 40 légitársaságot fog kiszolgálni. Ez évente körülbelül 24 500 járat kiszolgálását jelenti.


  A telephelyen egy japán és egy ázsiai konyha mellett megtalálható a Heathrow egyetlen speciális halal konyhája, egy előcsarnok az ügyfelek számára, egy kulináris akadémia – és természetesen a hatalmas mosogatórész, amely a repülőjáratokon elfogyasztott étkezések után felhalmozódó rengeteg edény, evőeszköz, tárolóedény és egyéb eszköz megtisztítására szolgál.

  „Szinergiáink optimális felhasználásával megnyílik az út a berendezésekbe és munkavállalókba való befektetések előtt. Ez pedig lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű és fenntartható szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek” – így szól a vállalat egyik kijelentése.

  A fenntarthatóság témájának aktív támogatásaként a telephely négy új M-iQ szalagos mosogatógépet kapott, amelyek a légi közlekedési szabványok szerint készültek, és az átlagosnál szélesebb szállítószalagokkal (980 mm) vannak ellátva.

  A gépek emellett megnövelt bemeneti és kimeneti területtel rendelkeznek, ami növeli az ergonómiát a dolgozók szempontjából.
  A telephelyen összesen nyolc mosogatógép működik: hét MEIKO-gép és egy másik gyártótól származó berendezés.


  „Több okból is a MEIKO vállalattal való együttműködés mellett döntöttünk” – jelenti ki David Quirk, az Alpha LSG létesítményvezetője. „A különböző gyártók között nincsenek komoly árbeli különbségek.” A nagy mértékű támogatás és szolgáltatás döntő szempont.

  Az egyik döntő szempont az Alpha LSG számára a rövid reakcióidő – olyan emberek részéről, akik az alapoktól ismerik a gépeket. A további okok között szerepel a MEIKO szalagos mosogatógépek erőssége, a rugalmasság, illetve a gazdaságos munkavégzés – a régebbi gépekhez viszonyított alacsonyabb energiafogyasztásuk pedig további pluszpontot jelent. Annak mérésére, hogy az Alpha LSG mekkora költségmegtakarítást ér el, pontosan mérjük és ellenőrizzük a vegyszer-, víz- és energiafelhasználást.