Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon inflight

  Gate Gourmet Catering

  A Gate Gourmet globális beszállítási szerződést ír alá a mosogatástechnológia terén

  Gate Gourmet Catering, Chile

  A Gate Gourmet a világ legnagyobb független ellátási és élelmezési szolgáltatója a repülő- és vasúti járatokon. A vállalat évente több mint hárommillió repülőjáratot lát el étellel és itallal. A vállalat négy földrészen folytatja tevékenységét, és az ügyfelek (köztük a British Airways) ügyfeleit évente több mint 250 millió étkezéssel szolgálja ki, összesen 122 légi konyhában. A Gate Gourmets vállalat 26 területre oszlik, amelyek mindegyike az üzlet egy bizonyos részével foglalkozik, pl. az élelmiszergyártással, a beszerzéssel, a járműparkkal, valamint a készülékek és berendezések karbantartásával és javításával.

  A komplex üzlet pénzügyi felügyeletének kulcsa egy olyan koncepció, amelyet Michel Brelaz, a Gate Gourmet programmenedzsmentjének vezetője ƒ„teljes körű partnerségnek” nevez.

  Brelaz szerint az „Új felszerelések” szegmensen belül „a teljes körű partnerség túlmutat az átlagos üzleti kapcsolatokon.”

  „Nem egy rövid életű üzlet megkötéséről van szó, hanem arról, hogy hosszú távú partneri viszonyt alakítsunk ki, amely mindkét fél számára értéket teremt.”

  Egy ilyen partnerségre példa a MEIKO és a Gate Gourmet között kötött, világszerte érvényes beszállítási szerződés mosogató- és tisztítóberendezésekre vonatkozóan, amely mindkét fél számára előnyökkel jár. A Gate Gourmet számára előnyt jelent az előre egyeztetett rögzített ár a szerződés időtartama alatt, a kapcsolattartók gyorsabb elérése, a központi kapcsolattartási hely és az időbeli megtakarítások. A partnerség így magasabb szintre emelte a kétoldalú üzleti kapcsolatokat. Az így képződött értéktöbblet látványos példája a nagyobb gazdaságosság, amelyet mindkét partner a tényleges mosogatástechnológiai kihívásokra való összpontosítással kíván elérni.