Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Beckmann pékség

  A hővisszanyeréssel működő ipari mosogatógép megtakarításokkal bizonyít a pékségben.

  Rekeszmosó berendezés, Beckmann

  Egy modern készülékflotta – mindenek előtt a mosogatástechnika terén – hozzájárul Beckmannék környezetgazdálkodásához. Minden fióküzletben a MEIKO intelligens rekeszmosó berendezéseit használják. Különösen a „Backkultur & Kaffeezeit” nevű vezető üzletben van rendkívüli terhelésnek kitéve a DV 125.2 ipari mosogatógép.

  A reggel 6:00 és este 19:00 között, illetve vasárnap 7:00 és 17:00 óra között nyitva tartó üzletben csúcsra járatják, de az egy ciklusban esedékes mosogatnivalót mindössze négy perc alatt tisztítja meg. Az edénytároló kapacitás nagyon ki van számolva, így gyors utántöltésre van szükség.

  A rekeszmosó berendezés a legkisebb helyen is elfér, és rendkívül felhasználóbarát.

  „A szennyes edényt tartalmazó kosarak egyszerűen betolhatók a mosogatógépbe, és a tisztítási folyamat végeztével ugyanolyan könnyen ki is vehetők” – tájékoztat az ott dolgozó Manuela George, aki mindenekelőtt az univerzális mosogatógép ergonomikus kezelési magasságát értékeli.

  A rekeszmosó berendezés emellett pozitívan befolyásolja a helyiség klímáját is. A berendezés a forró vízgőzt minden mosogatási folyamat után célzott hővisszanyerésként (azaz energiahordozóként) visszavezeti a vízkörforgásba.  „Ez az előny akár tizenkét százalékkal csökkenti a gép energiaellátási feltételeit, és figyelemreméltó megtakarítást eredményez számunkra az energiaköltségek terén” – világítja meg Marcus Beckmann.

  Az uslari vidék legnagyobb pékségét már a negyedik generáció óta Saskia és Marcus Beckmann családja vezeti. Sikerüket jól mutatja három fióküzletük – a negyedik megnyitását most tervezik. Legújabb vezető üzletük a „Backkultur & Kaffeezeit” nevet viseli – a bolt a régió gasztronómiai fénypontja. A minőség és a sokféleség fontos a pékáruknál és cukrászsüteményeknél. „Minden téren fejlődtünk és trendeket diktálunk” – így Marcus Beckmann, aki nagy hangsúlyt fektet az energiahatékonyságra és a források védelmére.