Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Gmeiner cukrászda

  A Gmeiner cukrászdában univerzális mosogatógép gondoskodik a megbízható mosogatási eredményekről

  Gmeiner pékség és cukrászda

  Aki Volker Gmeinert végigkíséri gyártási részlegén, egy olyan mesterembert ismer meg, aki egyszerre vállalkozó is, – és egy kicsit mindig művész, varázsló, az anyag szerelmese, aki kiemelkedő a szakmájában. Minden kifogástalan, a legszigorúbb higiénés elvárások szerint dolgoznak, a takarításért és mosogatásért felelős csapat a cég „saját emberei” közé tartozik.

  Volker Gmeiner úgy gondolja, ezt a fontos feladatkört nem akarja egy idegen cégnek kiszervezni: „Egyszerűen megbízható emberekre van szükségünk, hogy minden nap ugyanazok jöjjenek, akik tudják, mi a dolguk!” A megbízhatóság Volker Gmeiner számára a mosogatástechnikában is fontos szerepet játszik. Aki pompás süteményeket, tortákat, péksüteményeket és ebédeket kínál nagy nevű kávézókban, az sem a tányérok alatt maradó lenyomatokat, sem a poharakon megjelenő vízfoltokat nem tűrheti. Ezért minden kávézója és a gyártási részleg is a tepsik mosogatására szakosodott MEIKO mosogatógépekkel van felszerelve.

  Volker Gmeiner távol áll attól, hogy kiskereskedelmi tevékenységet folytasson. De nem szándéka piaci résként interpretálni a jobb ízek és minőség felé mutató trendet sem: „Az elmúlt 15 évben jelentős fejlődés mutatkozott az öntudatos fogyasztók irányában – ezek a fogyasztók jobban kiismerik magukat, és tudják, mit akarnak.” Volker Gmeiner tudja, hogy mit kínálhat ehhez: azt, ami számára a legfontosabb. Ide tartoznak a legkiválóbb minőségű helyi nyersanyagok, a hagyományos receptek és sok-sok kézműves munka. Az innováció semmiképpen nem maradhat ki. Erre megint csak egy kitüntetés a legjobb példa: a „Gambero Rosso” szerint a Gmeiner Európa egyik legjobb csokoládészaküzlete! Volker Gmeiner az összes ilyen kitüntetésre és a több mint 200 emberéért vállalt felelősségre is elkötelezettségként tekint.