Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Happ pékség

  Könnyebb munka és időmegtakarítás az M-iClean mosogatógépnek köszönhetően

  Happ sütöde

  „A Happ tradicionális pékség csaknem minden fióküzlete a Meiko mosogatástechnikájára támaszkodik”... a pult alá építhető M-iClean mosogatógépekkel vagy a fedeles és kosártovábbítós mosogatógépekkel , amelyek a 30 ülőhelynél többel rendelkező objektumokban és a neuhofi központ gyártási részlegén használnak. Minden technika a mindenkor előforduló mosogatnivaló típusára és mennyiségére van szabva, és a csészétől a sütöde vagy a cukrászda berendezéséig minden szennyes edényt elmosogat.

  „Már két éve az M-iClean gépeket használjuk, főként ozmózist alkalmazó kiegészítő technikával” – hangsúlyozza Sven Pradel, a Meiko szerviztechnikusa (Mossbacher sütőipari és elektrotechnika/Hosenfeld), ezek a gépek nem vízkövesednek, és elkápráztatnak optimális mosogatási eredményeikkel.

  A poharak utólagos törölgetése is a múlté, „ami nagy mértékben megkönnyíti a kiszolgálószemélyzet dolgát, és időmegtakarítást is eredményez” – teszi hozzá Sirco Lucke okleveles mérnök (a Meiko üzemi képviselet értékesítési vezetője, Rhein-Main GmbH, Hungen), aki az ügyfeleket és az (after sale-)szolgáltatásokat támogatja a tanácsadás és tervezés terén. Szükség esetén akár a helyszínen is, ahogyan ez a Fuldai Klinika pékséggel kombinált kávézójánál, a Happ legnagyobb gasztronómiai egységénél is történt.

  „A legjobb megoldásokat közösen fejlesztjük ki” – folytatja Sirco Lucke fort. Kiemeli a Mossbacher vállalattal folytatott harmonikus együttműködést, amelynek előnyeit Michael Happ is megnevezi, ő a technikai megbízhatóságára és folytonosságára helyezve a hangsúlyt.

  „Mivel higiénikusan tiszta edényekre, evőeszközökre és poharakra van szükségünk a kávéház minden fióküzletében.”Ezt a vendégek ugyanúgy elvárják, mint a dolgozók, akik a professzionalitást helyezik az előtérbe egy modern vállalat minden területén. Ezzel a háttérrel döntöttek az offenburgi szaktekintély mosogatási technikájának megvásárlása mellett, amely energiahatékony rekeszmosogatógépeket fejleszt és gyárt minden gasztronómiai nagyságrendhez és igényhez.