Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  LE CROBAG GmbH & Co. KG

  Optimális tisztítási eredmények a LE CROBAG pékáruboltjaiban

  LE CROBAG pult

  A MEIKO pékségek számára készült mosogatógépeiben megbízhatunk

  Erdinc Anakök optimális technikát alkalmaz a színfalak mögött: a sütők és a mosogatógépek reggeltől estig folyamatosan működnek, hogy biztosítsák az újabb adag friss pékárut és a tiszta, higiénés szempontból biztonságosan mosogatott edényeket. Ezért két pult alá építhető, pékségek számára készült mosogatógép (FV 40.2 G) működik a LE CROBAG vállalatnál. Optimális mosogatási eredményekről gondoskodnak: „Az egyik gépben kizárólag poharakat, csészéket és evőeszközöket mosogatunk, a másikban a tányérokat, tálcákat és a konyhából érkező nemesacél tartályokat” – magyarázza a franchise-használó Anakök. „A tisztítási eredményekkel és a pékségek számára készült mosogatógépek sebességével is nagyon elégedettek vagyunk. A szennyezettség mértékétől függően három mosogatási program közül választhatunk. Maximum négy perc elteltével a berendezés ismét használatra kész.

   

  Boltunk számára nem el sem tudunk képzelni jobb megoldást, mivel nincs túl sok hely a konyhában, de a gép mérete és kapacitása is megfelelő. A MEIKO pékségek számára készült mosogatógépeiben megbízhatunk. Tapasztalataim alapján a gasztronómiában a kávégépek és a mosogatógépek a legérzékenyebbek a műszaki hibákra. A mosogatási technika nálunk komoly megterhelésnek van kitéve: minden nap megállás nélkül működik 7:00 és 18:00 óra között. Ha ezek a tisztítási folyamatok megszakadnának, az az összeomlást jelentené számunkra.”

  A belvárosi boltokban a kínálat exkluzív, meleg ételekkel egészül ki. A „LE CROBAG petite France” márkanévvel rövid kulináris kitéről biztosítunk az ínyencek, a croissant-kedvelők és a francia életérzés barátai számára” – mondja Erdinc Anakök.