Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Kaffee Wippler

  Tradíció és innováció: M-iClean mosogatógép a Kaffee Wippler falai között

  „És mivel nagyon elégedettek vagyunk a géppel és a támogatással, másodjára is a MEIKO mosogatástechnikája mellett döntöttünk.”

  Tradíció és innováció: már pontosan 107 éve foglalkozik a Wippler-család vállalkozása kreatív kézműves pékáruval és cukrászsüteményekkel. Öt telephelyükkel – beleértve a „Backwirtschaft” manufakturális sütödét a pillnitzi kastély valamikori kamarabirtokán – a Wippler-család Drezda sütőipari intézményévé vált.

  A minőség és a sokféleség bőséges pékáru- és cukrászsütemény-kínálatot eredményez, ami kielégíti a vevők ízlését. A bevált receptek és az új kreációk is Kathrin Wippler ötletgyárából származnak, aki érti a módját, hogyan kell a hagyományos kézműves megoldásokat tehetségesen ötvözni a legújabb táplálkozástudományi eredményekkel és a trendorientált termékekkel.

  Legyen az akár pékáru, torta, sütemény vagy praliné – a Wippler-ház termékei mindig szeretettel és nagy gonddal készülnek. Kizárólag természetes, teljes értékű nyersanyagok, így vaj, tejszín, friss gyümölcsök vagy kiváló minőségű francia csokoládé szerepel az ínyencségek alkotóelemei között.

  Kiemelkedő kézműves gyakorlatot tükröz a sokféle praliné is, amelyek Kathrin Wippler pecsétjét viselik. A csemegéket öntéssel, illetve formában vagy szeletelve, kézzel készítik. A csúcspontot a „Webers Freikugeln®” jelenti (hét mennyei marcipánpraliné különleges töltelékkel), amelyet Carl Maria von Weber Bűvös vadásza ihletett, valamint utóda, a W.I.P. Kocka: a helyi keserű likőrrel készült, csokoládé- és giandujabevonatú piskótakocka vezeti a Kaffee Wippler édesség-toplistáját.

  Ragyogó eredmények – a színfalak mögött is

  Tepsik, tányérok, csészék, poharak, evőeszközök: a Kaffee Wippler összes szennyes edényét két, beépített GiO-modullal rendelkező MEIKO
  (M-iClean U) mosogatógépben mossák higiénés szempontból biztonságosan tisztára.  „2015 decemberében vásároltuk az első MEIKO mosogatógépet” – jegyzi meg Gregor Wippler. És mivel nagyon elégedettek vagyunk a géppel és a támogatással, másodjára is a MEIKO mosogatástechnikája mellett döntöttünk. Mindkét gépet egy emelvényre állítottuk. Ez kíméli a személyzet hátát, és még jobban megkönnyíti a gép egyszerű kezelését. Mindkét gép reggeltől estig működésben van, és tisztítja – a kávézóból származó edények mellett – a kiszolgálórészben használt tepsiket is. Feltűnő, hogy az új gépekben mosogatott poharakon nincsenek csíkok, és a többi mosogatnivaló is sokkal tisztább, mint korábban. Ez sok időt takarít meg, mivel nem kell utólag fényesre törölgetni az edényeket, hanem a kávéházban gyorsan ismét használhatjuk őket. Ezek modern gépek, átlátható érintőkijelzővel és a mosogatási programok színes megjelölésével. Csúcstechnológiát alkalmazunk a mosogatási egységben, de egy mosogatógép maradjon csak mosogatógép.”