Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Wikingerbäcker

  Teljes gőzzel előre a MEIKO tepsimosogatógépével

  Wikingerbäckerei mosogatógép

  A Wikingerbäcker vitorláiból nem lehet kifogni a szelet. A kávé szerelmesei csaknem az összes fióküzletükben élvezhetik a gasztronómia vendégszeretetét is. „Ha új fióküzletet nyitunk a régióban, vagy átépítünk egy meglévőt, mindig egy kávézó-megoldást is belefoglalunk” – árulja el René Stein értékesítési vezető. „Ez a pékségek jövője. Telephelyeink gasztronómiai részaránya akár 45%, és a tendencia további növekedést mutat.”

  És ez a trend mutatkozik a konyhai és mosogatási technika terén felszerelt aurichi Wikingerbäcker-üzletekben is: a vállalat fióküzleteiben összesen 38 mosogatógép – ebből 18 hővisszanyeréssel működő kosártovábbítós mosogatógép (DV 80.2) és 20 pult alá építhető mosogatógép – gondoskodik a ragyogóan tiszta és higiénés szempontból biztonságos mosogatási eredményekről. Hét évvel ezelőtt szereltük be az első tepsimosogatógépet, ezt azóta 17 további gép követte.

  „A fióküzletek kávézói egyre nagyobbak, így a mosogatnivaló egyes adagjaihoz már nem elég egy kis mosogatógép” – tájékoztat René Stein.  „A fedeles mosogatógépeknél a mosogatnivalót szétosztjuk a kosarakba, a gép továbbítja őket, és már tiszta is minden. Ez olajozottan működik, a tiszta edény négy percen belül újra a vendég elé kerülhet.” Evőeszközök, kávéscsészék, latte macchiato-poharak tejmaradványokkal – minden darab kifogástalan állapotban hagyja el a gépet. Minden csodálatosan működik. Nagyon elégedettek vagyunk a MEIKO mosogatógépeivel. Ezek jó döntések voltak.”

  Különálló standok, pénztár előtti zónák a szupermarketekben, árusítóhelyek a kempingekben, vagy fióküzletek a belvárosokban – Aurich 50 kilométeres körzetében egészen az Északi-tenger partjáig terjednek a Wikingerbäcker új hódításai. A 45 fióküzletben – ebből 32 gasztronómiai jellemzőkkel is bír – kiváló minőségű péksüteményeket árusítanak, és MEIKO tepsimosogatógépekkel mosogatnak.