Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution

  Zellerbäck

  A Zellerbäck tradicionális pékség elégedett a MEIKO mosogatógépeivel

  „Egy három perces mosogatási folyamat után az edények kivehetők, további szárítást vagy fényezést nem igényelnek.”

  Beate Zeller családja már négy generáció óta vezeti a Zellerbäck tradicionális pékséget Friedrichshafenben. A Zellerbäck-rajongók a hat fióküzletnek és négy terjesztőjárműnek köszönhetően a piacokon és a Bodeni-tó mögötti területeken sem nélkülözik a pék- és cukrászsüteményeket.

  Kilenc pék, három cukrász és a fióküzletek kiszolgálószemélyzete gondoskodik a Zellerbäck által nyújtott értéktöbbletről. Az elkötelezett csapat új recepteket dolgoz ki, majd megsüti és teszteli az újdonságokat, még az értékesítésben dolgozó kolléganők is véleményezik az ízeket.

  „A diszkontáruházak miatt hátrányba kerültünk, át kellett gondolnunk a koncepciónkat, így most az idők szavát követve – ahol ezt a hely mérete lehetővé tette – kávét, süteményt és ropogtatnivalókat kínálunk helyi fogyasztásra.” Ez öt szaküzletben volt megoldható, a legújabb, 70 ülőhellyel rendelkező kávézó például egy néhány hónapja újjáépített egészségügyi központban nyílt meg Friedrichshafenben. A többi fióküzlethez hasonlóan itt is a pék- és cukrászsütemények teljes kínálatából válogathatnak, de a tésztafélék készre sütése is az értékesítő személyzet napi feladatai közé tartozik.

  „A sütés nagyon időigényes a fióküzletekben” – ismeri el Beate Zeller. „A vendégek kiszolgálása és az edények kézi mosogatása nem megy párhuzamosan. Mással kellett jutalmaznunk a nálunk dolgozó hölgyeket, ezért a folyamatos munkában lévő MEIKO rekeszmosó gép mellett döntöttünk.

  Ennek oka részben az, hogy a termelésben már használunk két nagy MEIKO rekeszmosó gépet – egy kosaras mosogatógépet (K15) és egy univerzális mosogatógépet (FV 130.2) –, és nagyon elégedettek vagyunk velük.

  Így a Zellerbäck-fióküzletekben is a MEIKO M-iClean U sorozat GiO-modullal ellátott mosogatógépei, valamint egy FV 40.2G GiO-modulos mosogatógép birkózik a napi feladatokkal. Az egészségügyi központban lévő kávézóban is a M-iClean U pohár- és edénymosogatógép az, amely magától értetődő kezelésével ragyogó mosogatási eredményeket produkál. Gyorsan és hatékonyan megtisztítja az összes szennyes edényt, ami a kávézóból érkezik. „Egy három perces mosogatási folyamat után az edények kivehetők, további szárítást vagy fényezést nem igényelnek” – jelenti ki az ott dolgozó Svenja Meschenmoser.  „Ez össze sem hasonlító a korábbi helyzettel, minden remekül működik, és minden munkatársunk tudja kezelni.” Beate Zeller szerint: „A MEIKO mosogatási technikája nemcsak nagy mértékben tehermentesít bennünket munka közben, hanem a higiéné szempontjából is gondoskodik a biztonságról. Tej, tejszín és odaszáradt maradékok a tányérokon vagy rúzsnyomok a poharakon – a kávézóban a makacsabb szennyeződések is ide tartoznak. A MEIKO mosogatógépei megbízhatóan és folyamatosan végzik a tisztítást. Egész nap, megállás nélkül. Sem a sütödében, sem a kávézóban nem tudnánk nélkülözni ezeket a gépeket. A MEIKO gépeivel kiválóan fel vagyunk szerelkezve.”