Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Bad Hotel Domburg

  Fenntarthatóság maximális szinten a MEIKO M-iQ segítségével

  Bad Hotel Domburg

  A Badhotel az első számú hotel Hollandia Zeeland tartományában

  Csodaszép Spa-Resort közvetlenül a tenger partján: a Badhotel az első számú hotel Hollandia Zeeland tartományában. A szálloda 116 szobával és lakosztállyal, konferenciatermekkel, egy könyvtárral és négy étteremmel is rendelkezik.

  Domburg Zeeland legrégebbi tengeri fürdőhelye, amelynek története hosszú időre nyúlik vissza. A település egy nagy, erdőkkel és homokdűnékkel szabdalt területen fekszik, tiszta, homokos strandjai pedig úszásra és szörfözésre csábítanak. Emellett találhatók itt természetvédelmi területek, történelmi emlékhelyek, dombokra épült erődítmények, valamint festői teher- és jachtkikötők is. A terület továbbá számos sporttevékenységre is lehetőséget biztosít, és nagy számú helyi eseménynek, például búcsúknak, vásároknak és zenei fesztiváloknak is helyet ad.

  A szálloda nagyon büszke az arany fokozatú „Grüner Schlüssel” tanúsítványára. A „Grüner Schlüssel” a szállodák ökológiai minőségjelzésére szolgál Hollandiában. A Badhotel csak LED-es lámpákat használ, emellett energiahatékony fűtést és bojlereket alkalmaz. Mindezekkel együttesen 2008 óta az energiaköltségeknek közel a 40%-át sikerült lefaragni.

  „Nem csupán a környezetnek, da a pénztárcánknak is jót teszünk” –

  fejti ki Govert Janzen, a Badhotel igazgatója. A környezetvédelmi célok még jobb megközelítése érdekében a Badhotel befektetett egy MEIKO M-iQ kosártovábbítós mosogatógépbe, amely óránként akár 130 kosár elmosogatására is képes.

  „A korábbi edénymosogató gépeinkkel (egy másik beszállítótól) rossz tapasztalataink voltak. Ezért amikor a berendezés leváltásán gondolkoztunk, komoly szakértői tanácsot kértünk” – folytatja Janzen.

  A konkurencia második helyezettje több mint 15 000 euróval drágább volt!

  „Megnéztük a MEIKO konkurenseinek a gépeit is. Összehasonlítottuk egymással a teljesítménybeli, valamint a víz- és vegyszerfogyasztási adatokat. A győztes a MEIKO lett, elsősorban a gép élettartamára kivetített üzemeltetési költségek terén. A konkurencia második helyezettje több mint 15 000 euróval drágább volt!

  A MEIKO a mosogatógépek Mercedes-Benze, és minél jobban megtelik a szálloda, annál jobban látni, hogy mi minden rejtőzik benne. Amikor a reggeli után 280 terítéket kell lecserélni, a M-iQ akkor van csak igazán elemében.

  A mosogatógép vízfogyasztását nem felügyeljük külön, de annyit mondhatok, hogy...

  Noha a szállodánkban átlagosan több a vendég, mégis kevesebb vizet használunk fel, és biztos vagyok benne, hogy ebben a MEIKO gépének is szerepe van.

  Az is egyértelműen látható, hogy az M-iQ sokkal kevesebb gőzt fejleszt, mint az előző gépek. Emellett a gép közelében sincs akkora forróság. Ez pedig az itt dolgozók számára kellemesebb munkakörülményeket teremt. Az pedig még inkább meggyőzött, hogy a MEIKO M-iQ a gazdaságosságot is javítja és az élettartama is hosszabb. Ráadásul még eléggé jól is néz ki!”