Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon catering

  Bangi Golf Resort

  A MEIKO minden higiéniás követelményt teljesít az 5-csillagos üdülőben

  Bangi Golf Resort Malaysia

  A látogatók nem csupán a csodás látványt, hanem a barátságos, nyugalmat árasztó környezetet is élvezhetik

  A malajziai Selangorban található Bangi Golf Resort a terület legmagasabb pontján (Bandar Baru Bangi) való elhelyezkedését a festői Bangi-Putrajaya 5-csillagos szállodával osztja meg.

  A gazdag környezetben megbúvó szálloda Kuala Lumpur nemzetközi repülőtere és a városközpont között fekszik. A látogatók nem csupán a csodás látványt, hanem a barátságos, nyugalmat árasztó környezetet is élvezhetik.

  A MEIKO hozzájárulása mindehhez egy lábos- és evőeszköz-mosogató gép volt
  FV 130.2 Soh Chung-Ky, a Bangi Golf Resorts, valamint a szomszédos Hotels Bangi-Putrajaya üzletvezetője pontosan tudja, hogy miért ezt a gépet választotta, nem egy másikat:

  „A gépet elsősorban a vágódeszkák fertőtlenítésére használjuk.

  A fő ok, ami miatt a MEIKO mellett döntöttünk, az volt, hogy a gépek teljesítménye stabil, a MEIKO valóban professzionális és kompetens csapata nyújtotta ügyféltámogatás pedig első osztályú.

  Számunkra kevésbé volt fontos a vegyszer-, energia- és vízmegtakarítás. Ami nekünk fontos volt, az a megfelelő hőmérsékleten elvégzett, megbízható fertőtlenítési folyamat.

  „Bízhatunk abban, hogy a MEIKO mindig biztosít valakit a helyszínen, aki a segítségünkre van, ha műszaki probléma lépne fel.”

  A MEIKO FV 130.2 berendezést elsősorban a konyhában használt vágódeszkák megtisztítására és fertőtlenítésére használjuk. Higiéniás és fertőtlenítési protokollunk előírja, hogy minden üzemszerűen használt vágódeszkát 4 óránként egyszer meg kell tisztítani és fertőtleníteni kell. A MEIKO FV 130.2 segítségével ez a folyamat egyszerűen és rendkívül hatékonyan elvégezhető.

  A vágódeszkákon elvégzett utolsó szivacsteszt (törléses teszt) a kórokozók, például Salmonella, Staphylococcus aureus, E. coli és más koliform baktériumok felismerésére azt mutatta, hogy a MEIKO FV 130.2 jobb eredményt hozott, mind számos korábbi fertőtlenítési eljárásunk.

  Bízhatunk abban, hogy a MEIKO mindig biztosít valakit a helyszínen, aki a segítségünkre van, ha műszaki probléma lépne fel vagy ha a gép kalibrálására lenne szükség. A MEIKO munkatársai valóban optimális tisztítási teljesítményt állítottak be és a teljesítményünkön is javítottak.”