Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Marriott Hotel Berlin

  Boros-, vizes-, sörös- vagy koktélospohár – mindegyik pont úgy néz ki, ahogyan kell

  A Marriott Hotel Berlinben

  Boros-, vizes-, sörös- vagy koktélospohár – mindegyik pont úgy néz ki, ahogyan kell: higiénikusan tisztán és vonzó megjelenéssel.

  Az éttermi területen naponta poharak százait tisztítja meg az M-iClean edény- és pohármosogató gép. Az optimális tisztítási eredmény mellett a mosogatógép kifinomult technikája a legmagasabb igényeket is kielégíti. Az érintőképernyő biztosította egyszerű kezeléssel a hibaforrások kizárhatóvá váltak, a program haladásjelzője pedig a mosogatási folyamat valamennyi fázisát megjeleníti. Kék, zöld, piros – a már messziről jól látható, világító jelzőfogantyú nem csupán vonzza a tekintetet, de a gép üzemi állapotát is megjeleníti. Műszaki vezetőként nagy előnyt látok abban, hogy a személyzet az M-iClean egység valamennyi mosogatási folyamatát vizuálisan is követni tudja, és ezáltal a munkavégzés is gördülékenyebbé válik.

  Intelligens megoldás a króm-nikkel acélból készült, beépített mosó- és öblítőkar, valamint tisztító- és öblítővezeték. Ezek nem mennek tönkre, mint a korábbi megoldások. A MEIKO tartós anyagokat épített be, ami a gépek javítási igényeit jelentősen lecsökkenti. Ráadásul az M-iClean tökéletes tisztítási teljesítményt is nyújt. Boros-, vizes-, sörös- vagy koktélospohár – mindegyik pont úgy néz ki, ahogyan kell: higiénikusan tisztán és vonzó megjelenéssel.

  A szállodánk kizárólag MEIKO készülékeket alkalmaz: egy M-iQ egységet, lábosmosogató gépeket, valamint számos korábbi M-iClean modellt. Ha ezt a pohármosogató gépet cserélni kellene, kizárólag az ezt követő, innovatív M-iClean modellt választanánk.