Kapcsolat
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
  The clean solution
  Ikon Hotel Ipari

  Bürgenstock Resort – első osztály a mosogatástechnikában is

  A kiváló folyamatokról és mosogatási eredményekről több mint 40 gép gondoskodik

  A Bürgenstock Resort az első osztályú szállodakultúra szinonimája. Ez a „világhírű gyöngyszem” a Bürgenstock lejtőjére simulva 383 szobában és lakosztályban, valamint 68 apartmanban fogadja vendégeit – a Vierwaldstätti-tóra néző páratlan kilátással. Az Alpok nyúlványainak hegyi panorámájába ágyazott helyen semmi sincs, ami ne érdemelné meg a prémium jelzőt. Világhírű politikusok vagy hollywoodi sztárok: az 1870-es alapítás óta mindenki megtalálta itt a számítását, vagy pedig – mint Audrey Hepburn – ide is költözött.

  A Bürgenstock Resorts újbóli megnyitása Svájc, de lehet, hogy egész Európa legnagyobb szabású megnyitója. A négy szálloda még a legkülönlegesebb igényeket is kielégíti: a lenyűgöző spa lakosztályoktól kezdve a hegyi panoráma melletti golfpályán át egészen a saját moziig és a kiváló konferenciatermekig. A központi elemek közé tartozik az összesen tíz étterem és két bár, amelyek a különböző élményvilág mellé minden vendégnek odavarázsolják a megfelelő kulináris élvezeteket is.

  Ám itt is csak csúcsminőség jöhet szóba – például Marc Haeberlinnel a „Ritzcoffier” étteremben, a „Sharq Oriental” kínálta „Ezeregyéjszaka meséiben” vagy a „Spices Kitchen” selyemútjának varázslatos világában a tóra néző látványkonyhával és terasszal. Ehhez jön még a catering, amely akár 1500 személy esetén is képes a maximális igények kielégítésére.

  Az olyan nagy mennyiségek és kihívások esetén, mint ezek, a mosogatástechnika, a fertőtlenítéstechnika és az ételmaradékok hulladékkezelése is csak prémium minőségben képzelhető el. A kiemelkedő mosogatási eredmény, a megbízhatóság és a hatékonyság kötelező elvárás. „Top partnerre van szükségünk” – fejtette ki álláspontját Mike Wehrle (Culinary Director, Bürgenstock Resorts). Az összehasonlítások után egyértelművé vált: „A MEIKO messze a legjobb partner volt a számunkra” – folytatta Wehrle.

  Több mint 40 mosogatógéppel és ételmaradék-felhasználó berendezéssel a MEIKO zökkenőmentes logisztikát és kitűnő mosogatási eredményt biztosít a teljes Bürgenstock Resort számára. A kompakt kialakítás és az egyedi helyiségelrendezés további pontokat jelentett a MEIKO számára, különösen a fordított ozmózis, amely kiváltja a csillogóra fényezett poharak megkívánta rengeteg erőfeszítést. A kiváló szerviz nélkül egy ilyen teljesítmény elképzelhetetlen, mivel a Resort napi 24 órában üzemel. Műszaki hiba fellépte esetén a folyamatos rendelkezésre állás, valamint a gyors és professzionális segítség alapvető elvárás.

  A Bürgenstock Resort a bizonyíték arra, hogy a tökéletesen összehangolt mosogatástechnika a legmagasabb igényeket is kielégíti, és a legnagyobb logisztikai akadályokat is legyőzi. Így már semmi akadálya, hogy megcsodálja a Vierwaldstätti-tó feletti naplementét a Resort lenyűgöző teraszáról.